Svet
23330 ogledov

Novo o dopustovanju na Hrvaškem

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 15:34 23.maj 2020.

Hrvati nimajo kaj za početi v schengnu, dokler ne priznajo arbitražnega sporazuma. In upam, da vlada pade preden bodo potrdili kakšno neumnost glede tega vprašanja.

• Žurnalček 08:24 24.maj 2020.

Oni bodo nam postavljali omejitve !!! Teli Hrvatarji so pa res mal v sebe zaljubljen ! Država , ki ima epidemijo na Braču , bo postavljala pogoje nam , ki smo zdravi ! Še nekaj je ! Od prvega primera ...prikaži več okužbe na Braču je minilo 14 dni . Se že pripravljajo , da proglasijo in so jo , da je Brač ozdravljen !! Človek se sprašuje zakaj je potem v državi trajala epidemija 2 meseca in še traja , če se je lahko reši v 14 dneh , tko kot na Braču. Hrčki ne lažite , Slovenci ne verjemite ! Vse za denar !

• janis2 12:20 22.februar 2022.

Tako sem vesela, da sem se pravilno odločila, ko sem se obrnila na dr. Osascoa, ki mi je z urokom z ljubeznijo pomagal dobiti nazaj mojega bivšega. Ena najboljših odločitev, ki sem jih kdaj sprejel, je bila, da stopim v ...prikaži več stik z dr. Osasco, da mi pomaga dobiti svojega ljubimca nazaj. Po stiku z dr. Osascom sem bil življenje polno sreče, ker mi ni pripeljal svojega ljubimca, ampak se je tudi zaljubil vase bolj edinstven in odličen. Če želite svoj odnos popestriti z več ljubezni in pozornosti, se ob

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.