Zdravje /zdravje/aktualno
150 ogledov

Hrvate vznemirila gora odvrženih mandarin

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 14:55 24.oktober 2016.

    Ne dvomim v to, da bi tisti, ki je mandarine odpeljal na smetišče, te veliko raje prodal in kaj zaslužil. Ampak iz kdove katerega razloga to ni možno. Hrvatom le svetujem, da poslanki ukinejo poslansko plačo, saj ima toliko ...prikaži več dobrih poslovnih idej kaj narediti z mandarinami, da tega državnega drobiža ne rabi. No, predlogi s podarjanjem profitnim organizacijam, kar so denimo zame domovi za ostarele, so za moje pojme povsem butasti, ker potem jim ne boš več nič prodal.

  • smejka 08:35 25.oktober 2016.

    Vsak,ki vrže hrano v smeti,bi mogel bit kaznovan(najmanj z 10X vrednostjo zavrženega + globa)

  • Avatar Leon
    Leon 12:40 24.oktober 2016.

    Problem je enak kot pri nas ................BIROKRACIJA ! Kdor želi nekomu podariti živila mora dobiti potrdilo o neoporečenosti izdelka ,kar pa stane dobrotnika dodatnih poti in stroškov ! Poznam primer z podarjenimi krofi ! Kdor ne verjame naj se ...prikaži več prepriča in postane dobrotnik !

  • jozicamurn 13:47 24.oktober 2016.

    Kot jaz vidim, ker ne morejo prodati rusom po dobri ceni potem protestirajo in raje vržejo v smeti. To pa delajo nepotrebne EU sankcije, sami sebi skačemo v zaslužek zaradi agresivne rusofobične nato politike, medtem ko Rusija raste tako kot ...prikaži večt njen BDP in vojna moč.Kdaj se bomo mi kot Slovenija distancirali od amerike in njenega biznisa?Nikoli, ker smo pro-ameriški ritolizniki in pa ritolizniki tega kar reče frau Merkel.

  • jakec1575 16:41 24.oktober 2016.

    Žal se cena na tem norem svetu drži tako, da se 30% hrane mece v smeti, 45% hrane v v povprecju propade v hladilniku. Vecji, ko je hladilnik, vec vrzete stran, da restavracije zaradi zakonskih direktiv morajo metati hrano stran, ...prikaži več da trgovci sprejmejo samo tocno specificirano velikost sdezev, da recimo ob toci ne mores dobiti subvencije in hkrati prodati, kar ti ni stolklo. eno ali drugo. Skratka, ta svet je nor. Iz mandarin pa bi lahko naredili toliko dugih sekindarnih izdelkov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.