Slovenci bodo turistom ponudili kazni za prekrške, parkiranje, vinjete in prst v rit.
Tako nekako. Lahko jim pa ponudimo tudi naše politike, vsak naj odnese enega in se jih bomo rešili. :)
čim prej predčasne volitve,pa se bomo rešili politikov,beri,komunistov
Če že kdo ponuja kazni za prekrške so to prokleti Madžari!Madžarska me nikoli več ne vidi!
...si ga že kaj vsral, potolaži se! To se ti lahko zgodi kjerkoli.
samo ne janšistov -smrt janšistov, spreobrnjemih komunistov
ja, ampak na volitvah se mi postavlja nagradno vprašanje za 1.000.000.000.000€:KOGA PA SPLOH VOLIT??? Kot vsi vidimo - NORMALNIH POLITIKOV NI!!! Vse je podkupljeno, lažnivo.....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Slovenci bodo turistom ponudili kazni za prekrške, parkiranje, vinjete in prst v rit.
Tako nekako. Lahko jim pa ponudimo tudi naše politike, vsak naj odnese enega in se jih bomo rešili. :)
čim prej predčasne volitve,pa se bomo rešili politikov,beri,komunistov
Če že kdo ponuja kazni za prekrške so to prokleti Madžari!Madžarska me nikoli več ne vidi!
...si ga že kaj vsral, potolaži se! To se ti lahko zgodi kjerkoli.
samo ne janšistov -smrt janšistov, spreobrnjemih komunistov
ja, ampak na volitvah se mi postavlja nagradno vprašanje za 1.000.000.000.000€:KOGA PA SPLOH VOLIT??? Kot vsi vidimo - NORMALNIH POLITIKOV NI!!! Vse je podkupljeno, lažnivo.....