Slovenija
19254 ogledov

Hrvati okupirali Brežice

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 14:04 25.januar 2025.

Bodo pa Slovenceljni popravili bilanco na Jadranu .

krucefix123 06:42 26.januar 2025.

Za paštetarje se ne sekirat,bore malo tile zapravijo,bo pa kot 1943 leta,slovenci po hostah,nemci pa po hotelih ,če hočeš pa kaj spremeniti,pa so to volitve in kaj pomaga če je večina zaubljubljena parlamentarcem.

• sandi76 19:52 25.januar 2025.

Pravilno, tudi mi bo se morali zbuditi in začeti bojkotirati trgovine. Tako pa trgovine samo nabijajo cene v nebo, potem pa se delajo norca iz nas z raznimi parolami tipa " V šparu prišparaš!" ali pa "Po hofer ceni !" ...prikaži več" in podobno. Vemo pa , da so ravno te trgovine najdražje, zato pač morajo vabit naivneže s takimi parolami.

krucefix123 06:40 26.januar 2025.

Bojkotiram Mercator ,a da bi vse ,vsaj dve uri vožnje imam do Italije ,Austrije,še dlje,kako naj izvedem,tako je tudi na hrvaškem ,ob meji ki živijo si lahko privoščijo,ostali ne.A spletna prodaja živil,je še dražja,torej kaj predlagaš.

• Naklonsky 17:21 25.januar 2025.

Mi pa Samobor!

• Toma 14:58 25.januar 2025.

Novi Zagreb!

• Ender3 19:42 25.januar 2025.

Hrčki so najbolj posesiven in egoističen narod. Imeli bi vse, pošteno delal pa, nebi nihče..Brez turizma bi zgolj životarili.

krucefix123 06:45 26.januar 2025.

Ne pretiravat,ogromno hrvaških kolegov poznam službeno prej in privat,prav enako so krvavi pod kožo kot mi in iste budale na oblasti.Ne vem kje najdete toliko sovraštva v sebi da take pišeš.Konec koncev imaš vsepovsod slabe ljudi in dobre in mi ...prikaži več nismo nobena izjema

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.