Mene ne bo prizadelo, ker tam ne letujem več kot 20 let :) Toplo pa priporočam, da nam dvignejo za 500%, da bodo tudi vsi ostali naši ostali doma. Nisem pa za recipročnost, ker to je na nivoju balkana.
Pred mnogimi leti so nas Slovence- lastnike parcel kjer smo kampirali pregnali češ da gre za narodni park in zaščitili to območje. Dolga leta pa ta narodni park služi za poligon - vojaške veje in po njem vozi na tisoče… ...prikaži veče avtomobilov. Na naših parcelah se odvija divji turizem .
Po parcelah se mečejo odpadki,fekalije in druga svinarija .Občina Medulin pa pobira še denar za vstopnino na to območje in takšno početje seveda podpira.
Dvojna merila Hrvatov ,kaj narava-denar , dobiček je pomemben.
Spomnimo se, da so Hrvati v "savudrijski vali" kazali golo zadnjico (rit). Mi pa masovno rinemo k njim na dopust in rešujemo njihov proračun, Vzrok je, da še zmeraj nekateri ljubijo jugo-nostalgijo, ali pa mislijo, da ni nikjer na svetu slane vode.
Imamo slovenske zavednosti precej, zato ne hodimo k divjakom in nimamo teh problemov!!!! Hrvaška fuck off!!!!
Ne vem če nisi ti bolj divji od njih.
Če ti že vlečejo tvoj klinček, preseli se dol, ne bo škode!
Mlinček sram te je lahko, da zagovarjaš to golazen.
jebe se men za te južnaške idiote
in med kere idiote pašeš ti,.
Jebe se men za ta njihov kamnolom,če pa naši radi vidijo da jih na suho drajsajo in v krožnike pluvajo,pol pa kr gas.
To si odlicno napisal, se strinjam 100%
Mene ne bo prizadelo, ker tam ne letujem več kot 20 let :) Toplo pa priporočam, da nam dvignejo za 500%, da bodo tudi vsi ostali naši ostali doma. Nisem pa za recipročnost, ker to je na nivoju balkana.
Pred mnogimi leti so nas Slovence- lastnike parcel kjer smo kampirali pregnali češ da gre za narodni park in zaščitili to območje. Dolga leta pa ta narodni park služi za poligon - vojaške veje in po njem vozi na tisoče… ...prikaži veče avtomobilov. Na naših parcelah se odvija divji turizem . Po parcelah se mečejo odpadki,fekalije in druga svinarija .Občina Medulin pa pobira še denar za vstopnino na to območje in takšno početje seveda podpira. Dvojna merila Hrvatov ,kaj narava-denar , dobiček je pomemben.
Če imajo tako radi hrvate, naj jim zaračunajo dvajsetkrat več. Mene njihove podlosti sploh ne ganejo več.
Spomnimo se, da so Hrvati v "savudrijski vali" kazali golo zadnjico (rit). Mi pa masovno rinemo k njim na dopust in rešujemo njihov proračun, Vzrok je, da še zmeraj nekateri ljubijo jugo-nostalgijo, ali pa mislijo, da ni nikjer na svetu slane vode.
Ja najbolje, da se odpraviš na Bled, tamkajšnji župan je že lani povedal, da so domači gostje "dobrodošli" :-)