bobnar53, Navijači so v Stožicah uničili 330 stolov, poškodovani pa so bili tudi nosilci vrat in toaletni prostori. Deset minut pred koncem so na tribuni, na kateri je bila navijaška skupina Viole, morali posredovati gasilci in policisti. Mariborski navijači so… ...prikaži večo se na to odzvali z množičnim lomljenjem stolov, ki so jih metali v policiste. Poškodovanih je bilo devet policistov.==> "A še kdo dvomi, da nogomet ni v službi nazzijev" Vprašanje velja tudi v Sloveniji!
Tako se dela! Da ne bojo pokalice vedno samo naslonjalo za roke policajev.
A še kdo dvomi, da ustaški nogomet ni v službi nazzijev in ustašev v ustašenlandu?
bobnar53, Navijači so v Stožicah uničili 330 stolov, poškodovani pa so bili tudi nosilci vrat in toaletni prostori. Deset minut pred koncem so na tribuni, na kateri je bila navijaška skupina Viole, morali posredovati gasilci in policisti. Mariborski navijači so… ...prikaži večo se na to odzvali z množičnim lomljenjem stolov, ki so jih metali v policiste. Poškodovanih je bilo devet policistov.==> "A še kdo dvomi, da nogomet ni v službi nazzijev" Vprašanje velja tudi v Sloveniji!
To je svoboda, še večja bo pod novo vlado.
MS ali si videl, da sem pisal izključno o ustaških navijačih in fusbalu? Naše je za odtenek boljše in če bi blo po moje bi jest fusbal ukinil!
bobnar53 ali si videl, da sem pisal izključno o slovenceljskih navijačih in fusbalu? in če bi blo po moje bi jest navijače ukinil!
Naslov pa tak! Ali naj bi policisti pustili, da bi jih trop podivjancev še bolj zdesetkali?