Imajo dogovore z JJ. Očitno računajo na janšiste v novi vladi..
https://vecer.com/popularno/toti-list-ekskluzivni-magnetogram-janez-jansa-se-z-mehko-metodo-vraca-na-rtv-slovenija-10374409
Bombastičen naslo. Če članka o odpuščanju na HTR ne bi prebral na drugi spletni strani bi vam verjl. Novinarčki/prepisovalci bodite malo bolj kolturni in nezavajate ljudi s svojimi bombastičnimi naslovi. Zanima me če bi se to zgodilo na RTV slo,… ...prikaži več bi bili tudi tako hitri? Bili bi a v tem, da to kar delajo RVT ni prav in da se vašim stanovskim kolegom godi krivica. Še eno stvar. V vseh tričtrač spletnih medijih enaki ali podobni naslovi in uporabljate enako metodologijo izrazov.
Pri nas bi morali iz rtv-ja odpustiti najmanj polovico parazitov, ki se pasejo na naš račun. Znajo samo prispevek povišat in to je tudi vse. Še naprej bomo gledali ponovitve na ponovitve in še več reklam in zato rabijo višji… ...prikaži več prispevek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glede na naslov sem bil kar malce šokiran, ker sem mislil, da je na naši javni televizijo poslovodstvo (že) srečala pamet, pa vidim, da jim (še vedno) ni dozorela ...
Res, kar dosti jih še čepi na RTv v posmeh željeni depolitizaciji. In v pričakovanju so, da zopet ugrabijo javno rtv.si.
https://vecer.com/popularno/toti-list-ekskluzivni-magnetogram-janez-jansa-se-z-mehko-metodo-vraca-na-rtv-slovenija-10374409
Woke-lgbt-rtv umske bolnice iz naše rtv greznice bodo raje odšle na fronto v Ukrajino, kot da bi dovolile, da v vojni umirajo samo moški. Woke je za enakopravnost na vseh področjih! In potem svizec ..... Razhajkat ta woke rtv kupleraj in javno hišo rtv!
In kdaj se bodo lotili Nore24tv..Politično se financira s pomočjo pranja denarja iz tujine..Malo pa je tistih, ki berejo njihove vsakodnevne frustracije in protivladno kritiko..
Ne naša? Škoda! Ta je tista, ki rabi temeljito prenovo in konec "levičarske depolitiazcije". Vsaj nekaj poštenja in objektivnosti bi bilo nujno, da bi bil medij sploh lahko javen in v breme vseh ljudi.
Kaj poštenost in objektivnost bo pa marginalna janšistična sekta preverjala?. Sami sebe naj depolitizirajo saj so njihovi mediji čisto strankarsko trobilo..
Po zadnjemu Svobodnjaškemu čiščenju na RTVS je ostala samo še enoumna, provladna in nesposobna novinarska balast. Za normalizacijo pri nas je potrebno odpustit VSE in RTVS postavit na novih temeljih.
In nove temelje misli postaviti eden in edini, ki misli, da bo še kdaj imel škarje in platno..
Pri nas pa raje dvigujejo posredne in neposredne obdavčitve ter grozijo še z novimi dajatvami. Človek se pač mora sprijazniti z jedrno odgovornostjo, zanjo pa se menda ni težko odreči nekaj kofetkanjem na dan.. Mi pač nismo jedrno neodgovorni Hrvati.....
Kaj čakajo na RTVS ?
Imajo dogovore z JJ. Očitno računajo na janšiste v novi vladi.. https://vecer.com/popularno/toti-list-ekskluzivni-magnetogram-janez-jansa-se-z-mehko-metodo-vraca-na-rtv-slovenija-10374409
Bombastičen naslo. Če članka o odpuščanju na HTR ne bi prebral na drugi spletni strani bi vam verjl. Novinarčki/prepisovalci bodite malo bolj kolturni in nezavajate ljudi s svojimi bombastičnimi naslovi. Zanima me če bi se to zgodilo na RTV slo,… ...prikaži več bi bili tudi tako hitri? Bili bi a v tem, da to kar delajo RVT ni prav in da se vašim stanovskim kolegom godi krivica. Še eno stvar. V vseh tričtrač spletnih medijih enaki ali podobni naslovi in uporabljate enako metodologijo izrazov.
O bog, tako obetaven naslov.... pa za Hrvaško. Kaj ne moremo posnemat sosedov?
Ne, mi smo jedrno odgovorni.
Zakaj RTVS ni prenašala BOB LETA iz MB ? Zato ,ker se bojijo resnice .
Pri nas bi morali iz rtv-ja odpustiti najmanj polovico parazitov, ki se pasejo na naš račun. Znajo samo prispevek povišat in to je tudi vse. Še naprej bomo gledali ponovitve na ponovitve in še več reklam in zato rabijo višji… ...prikaži več prispevek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj tebi ni treba plačevati prispevka 😇. Honorar ti plačuje stranka, da ti v njihovem imenu smetiš po forumih..
Endrek nihče te ni prosil za komentar, kaj se vedno vpletaš, tečnež??????????????
Pusti ga. Naj si zdravi svoje komplekse.
skoda sem ze misli da se rtv cisti
Škoda je le, da se ne počisti sektaški aktivizem na Trstenjakovi..
Glede na naslov sem bil kar malce šokiran, ker sem mislil, da je na naši javni televizijo poslovodstvo (že) srečala pamet, pa vidim, da jim (še vedno) ni dozorela ...
Ko so nekoč Ježka vprašali koliko ljudi dela na RTV-ju je kot iz topa izstrelil: SLABA POLOVICA.
Kaj počno M. Mavec , Možina ,R. Pesek, Bergant, Pirkovič in pogodbeni strokovnjaki ....na RTVS ? Odstranite balast in postanite nacionalna RTV.
Res, kar dosti jih še čepi na RTv v posmeh željeni depolitizaciji. In v pričakovanju so, da zopet ugrabijo javno rtv.si. https://vecer.com/popularno/toti-list-ekskluzivni-magnetogram-janez-jansa-se-z-mehko-metodo-vraca-na-rtv-slovenija-10374409
Prepričan sem, da veš, ampak ne vedo vsi. Toti list je humorističen oziroma satiričen del Večera.
Woke-lgbt-rtv umske bolnice iz naše rtv greznice bodo raje odšle na fronto v Ukrajino, kot da bi dovolile, da v vojni umirajo samo moški. Woke je za enakopravnost na vseh področjih! In potem svizec ..... Razhajkat ta woke rtv kupleraj in javno hišo rtv!
Saj ti ni treba woke medije spremljati. Glej tisto kar ti strankarski mediji ponujajo..
Tak se dela! Itak jih bo AI zrinil na smetišče zgodovine!
AI verjetno ne, več verjetnosti za to obeta Deepseek.. Kitajska verzija AI..
Kdaj se bo to zgodilo na RTV Slo? Že mnogo prepozno. Kdaj ne bo več tega edinega trapastega RTV prispevka??
Saj ni edini, imamo tudi že zdravstvenega, pa kmalu za oskrbo....in še več jih bo, saj radi volimo jedrno odgovorno.
In kdaj se bodo lotili Nore24tv..Politično se financira s pomočjo pranja denarja iz tujine..Malo pa je tistih, ki berejo njihove vsakodnevne frustracije in protivladno kritiko..
Ne naša? Škoda! Ta je tista, ki rabi temeljito prenovo in konec "levičarske depolitiazcije". Vsaj nekaj poštenja in objektivnosti bi bilo nujno, da bi bil medij sploh lahko javen in v breme vseh ljudi.
Kaj poštenost in objektivnost bo pa marginalna janšistična sekta preverjala?. Sami sebe naj depolitizirajo saj so njihovi mediji čisto strankarsko trobilo..
Po zadnjemu Svobodnjaškemu čiščenju na RTVS je ostala samo še enoumna, provladna in nesposobna novinarska balast. Za normalizacijo pri nas je potrebno odpustit VSE in RTVS postavit na novih temeljih.
In nove temelje misli postaviti eden in edini, ki misli, da bo še kdaj imel škarje in platno.. https://vecer.com/popularno/toti-list-ekskluzivni-magnetogram-janez-jansa-se-z-mehko-metodo-vraca-na-rtv-slovenija-10374409
Pri nas pa raje dvigujejo posredne in neposredne obdavčitve ter grozijo še z novimi dajatvami. Človek se pač mora sprijazniti z jedrno odgovornostjo, zanjo pa se menda ni težko odreči nekaj kofetkanjem na dan.. Mi pač nismo jedrno neodgovorni Hrvati.....
HRT je v večinski lasti nemškega RTL, tako, da je to nemška metla.