Steklene stene so iz kaljenega stekla prav zato da se ne poreže razlog da se sesuje pa je deloma predhodno narušena notranja napetost stekla. Zmagec kaj si delal?
Avto ima lepljeno večplastno steklo( pa mislim da ni steklo ampak neka plastika?? ), ki se drobi v minimalo.. Kaljeno je pa trdo, pa tudi poči, če je "prenapeto"
No, v Tem primeru je Navadna Poceni Plexi ali kaka druga Plastika Neskončno Boljša !!! ! !!! A je to morda vzgojna "kazen" za Zmagotovo Hinavščino pri podpiranju cepivske Prevare , ali je kaj drugega še tudi ... ?
Najprej sporočam želje gospodični, da se čimprej pozdravi. Smatram pa, da Jelinčič kot javna oseba nima pravice svojih družinskih težav itd. sporočati medijem, to je zloraba poslanca, ki bi moral take reči zadržati za sebe. Če bi bil plemenit, bi… ...prikaži več to storil, tako pa deluje kot en navaden i......
ma daj duško,,,kaj ima veze levak z nesrečo...ti že povsod vidiš levake tako in drugače,,,očitno imaš preganjavice v levem predelu mozga,nemudoma obišči psihiatra,resno mislim,sicer boš zblaznel
Steklene stene so iz kaljenega stekla prav zato da se ne poreže razlog da se sesuje pa je deloma predhodno narušena notranja napetost stekla. Zmagec kaj si delal?
mene je tudi to zmotilo. Kaljeno steklo je v vseh stenah tuš kadi, kakor tudi v avtomobilih.
Avto ima lepljeno večplastno steklo( pa mislim da ni steklo ampak neka plastika?? ), ki se drobi v minimalo.. Kaljeno je pa trdo, pa tudi poči, če je "prenapeto"
sprednja šipa kapibara je kaljena, kakor tudi zadnja, verjemi sem jih že nekaj zamenjal.
Borisov kidric, kje si doma, da mi olje zamenjas na skodilaku, ko se ze na vse spoznas?
Ali Jelinčiču zmanjkuje denarja in je zato treba nekoga uničiti?
Si se spet spufal in gledas po drugih denarnicah!?
Ubogi otrok,zakaj se ni to zgodilo,ko je bil pajac v tuš kabini.....
Tvoji familiji
to kar sem prebral je nemogoče da se ti naredi po moje je to neki drugega sam prekrivajo resnico
No, v Tem primeru je Navadna Poceni Plexi ali kaka druga Plastika Neskončno Boljša !!! ! !!! A je to morda vzgojna "kazen" za Zmagotovo Hinavščino pri podpiranju cepivske Prevare , ali je kaj drugega še tudi ... ?
slaba karma je hudič
Upam, da deklica okreva brez posledic. Jelinčiču bi pa rekla samo to, da naj se malo zamisli, ker karma očitno deluje.
Jelinčič, tebi kaj za verjeti, prokleti lopov. Žal mi je za tvojo hčer, škoda da ni doletelo tebe
Svaka čast tvoji bivši, da se ti je skurbala. Govno od človeka.
To steklo ne more tega naredit ,pa še to mora biti hudičevo močan udarec da poči
Če ima, kaj skupnega z Plemenitim, potem ima verjetno tudi modro kri. O tem ne poročajo. ?
Najprej sporočam želje gospodični, da se čimprej pozdravi. Smatram pa, da Jelinčič kot javna oseba nima pravice svojih družinskih težav itd. sporočati medijem, to je zloraba poslanca, ki bi moral take reči zadržati za sebe. Če bi bil plemenit, bi… ...prikaži več to storil, tako pa deluje kot en navaden i......
dildo na šipi .. potem pa pokne
Ubogi otrok! Očitno mu je izvajalec nekaj podtaknil in če je tako, je prav, da se ga kaznuje!
Prvi korektni komentar, vse ostalo je gnoj z rdecim petelinom na vrhu!
prav ti bodi karma naredi vse
Čakaj malo, 14-letnemu otroku privoščiš tako grozljivo nesrečo?! Kaj je narobe s tabo, ''človek''?
25 šivov 2,5 ure??? kdo je tu bolan. Zmago laže in manipulira samo da gobec odpre. Pokvarjen do dna in še naprej.
To mu je sigurno levak montiral
Tudi, če je levičar samo, da je levak. Bolnik si z desno hemisfero in drugega ne zaznavaš !
dusan11 Ne "levak", prej kakšen bedak tvojega kova.
Dusan, seveda levak, z dvema levimi rokami, nic cudnega!
Duško spet maš minus od mene😁
ma daj duško,,,kaj ima veze levak z nesrečo...ti že povsod vidiš levake tako in drugače,,,očitno imaš preganjavice v levem predelu mozga,nemudoma obišči psihiatra,resno mislim,sicer boš zblaznel
Matr mora biti s tem, da te preganja levak ali desnak , težko preživeti vsak dan sproti.