Slovenija

Huda nesreča: šest mladoletnikov padlo sedem metrov globoko

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 10:18 07.avgust 2020.

Starši tožite kolesarski klub ! Oni so dolžni upravljati objekt in ga ustrezno zavarovati . Vse podobne kolesarske objekte bi morali podreti dokler ne dobijo ustreznega dovoljenja.Danes so vsi zgrajeni na črno .

• 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 10:27 07.avgust 2020.

Tale objekt,kolkor sem prebral je bil zaprt in ni obratoval?Kdo je sedaj kriv je pa stvar sodišč in policije?Mislm,da je pa najbolj kriva objestnost mulcev,ki si dovolijo popolnoma vse,ker nihče več nima legalnih možnosti to preprečit,saj so mulci in mule ...prikaži več zaščiteni,kot severni medvedi!

Leon 10:57 07.avgust 2020.

Objekt mora biti ustrezno označen kot prepovedan dostop, tako kot so daljnovodi .

lluckyss 12:01 07.avgust 2020.

Torej je treba pred vsak blok dati napis "Ne skačite s strehe"... To je čista amerikanizacija, kjer še na sušilni stroj dajo napis "ne sušite v njem živali ali dojenčkov"... Staršem nabit kazen za uničevanje tuje lastnine..!!

Leon 12:43 07.avgust 2020.

Zakaj potem pišejo opozorila na daljnovodih ?

jate 15:22 07.avgust 2020.

iluckyss,zakaj starsem nabit kazen????a mislis ,da so starsi narocili mulcem ,da naj gredo tja al kaj? aja pa ne mi s temi fintami so mladoletni itd,verjetno si tudi ti kot mladoletni kdaj kaj uspicil..normalno da starsem ni vseeno,vsi bi radi ...prikaži več imeli pridkane otrocke,tu so starsi najmanj krivi..imas mlajse mladoletne otroke in starejse mladoletne mulce,je velika razlika.

Leon 17:11 07.avgust 2020.

Starši so odgovorni za mladoletne otroke in njihova dejanja tudi kazensko odgovarjajo.

jate 19:20 07.avgust 2020.

leon zal se motis glede tega ni vedno tako..starejsa mladoletna oseba nad 15 let sam kazensko odgovarja za svoja dejanja ne starsi,verjemi.pozanimaj se.jaz nisem centa placala ko je moj mulc pri 17 naredu manjši prometni prekrsek. vozil predelan motor od ...prikaži več prijatla in nisem vedela..sam je resil oz.placal in se naucil pameti ,ker me ni poslusal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.