Slovenija

Huda nesreča, zaprli avtocesto, na delu je bil tudi helikopter

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pizdamaterina 12:54 27.junij 2026.

Zgleda,da je tega Vrtovca zadela karma,od kar je on minister,same nesreče in to še s smrtnim izidom Janša čimprej predlagaj novega ministra drugače se bomo pobili na cestah.

torolino 14:44 27.junij 2026.

Malo sarkastično, a se vi levajzarji žrtvujete, da skinete vlado?

• eeee 12:54 27.junij 2026.

Uaaaa vrtičkaaaaaar, odstooooop!!!!! Kaj je, desnuhi hinavski, a ne boste nic pozivali "odgovornih"? Aja, zdaj so to vaši. Oni so "neodgovorni".

torolino 14:43 27.junij 2026.

Odgovoren? Zakaj? Ker so ljudje zblazneli? Za začetek potisni bučo v ajmer hladne vode.

• eeee 16:00 27.junij 2026.

Tortelino buzerantski, dokler je bila na čelu ministrstva šivilja, je bila kriva za vsako pičkarijo pa magari za slabo vreme. Jaz samo kažem na vašo desnuharsko dvoličnost in hipokrizijo. Pa ne, da ste zdaj kar naenkrat objektivni. Aja, to so ...prikaži več vaši. Oni so nedolžni kot ježušček. Svetniki.

torolino 16:14 27.junij 2026.

Bolnik zafustriran, naveličan lajfa, usajaš se non stop na brezvezen drek, ki nima nobene veze s siviljo ali teologom. Skratka največja budala na forumu. Dokončna pika, te ne komuniciram veš.

• eeee 16:24 27.junij 2026.

Boli resnica, a ne, buzerant pofukani. Sploh si se pa ti vame vtaknil. Kaj ti ni jasno, imbecil. Ja, super, ne vtikaj se vame. Kot da imam jaz kaksno zeljo se pregovarjat z vsako desnuharsko smetjo.

• eeee 16:31 27.junij 2026.

Btw, zdaj si ugotovil da nesrece na ac nimajo veze s siviljo in teologom, Zdaj, ko je na oblasti vas teolog. Dokler je bila na oblasti sivilja, ste jo krivili za vse, tudi za lunine mene. Tudi ti. Ja, taki ...prikaži veči ste, desnuharji. Hinavski dvolicni drek. Zdaj se pa kurcite, ko kdo pokaze na to vaso dvolicnost in hipokrizijo. V stilu kill the messanger. Krivi smo mi, ki na to pokazemo, ne vi, ker ste drek, kakrsen pac ste. Over and out.

• ToSmJest 15:19 27.junij 2026.

Če je fotka iz Pomurja, potem sem jaz Kitajc.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.