Slovenija

Huda prometna nesreča avtobusa: Poškodovanim na pomoč dva helikopterja

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ToSmJest 11:33 28.julij 2026.

Pred časom sem na portalu predlagam.vladi.si zasledil pobudo da bi državljanom Bosne pri selitvi v Slovenijo priznali njihova vozniška dovoljenja. Očitno jih namreč nismo. Filipincem pa jih priznamo?

• Jackd 13:53 28.julij 2026.

Je vrag ker v tej sloveniji za drobiž delajo samo še prišleki.

• slovenski3 15:22 28.julij 2026.

Voznik naj brž ni zapeljal "naravnost" s ceste, temveč je "zavil" s ceste.

• Naklonsky 15:33 28.julij 2026.

Ali je bila pa cesta zvita in je peljal naravnost…

NickMason. 19:08 28.julij 2026.

Ogromno šoferjev je prilepljenih na mobitel,tako da......

• koala9 15:47 28.julij 2026.

Za tole bi pa moral nekdo fino odgovarjat in odstopit. Da daš avtobus s potniki v roke nekomu, ki doma še rikše nima, je pa malo neresno in nevarno. Takih voznikov, ki to niso, je v državi že kar veliko ...prikaži več in še prihajajo. To se ne bo dobro končalo.

• Pipec 11:19 28.julij 2026.

Pohlep delodajalcev. Včasih je gospod šofer nekaj bil in tudi nekaj znal. Danes pa človeka iz povsem drugega okolja, kjer je včeraj še vozil moped, na eno najzahtevnejših prog. Verjamem, da je največji pristojen šef v SD in se mu ...prikaži veču ne bo nič zgodilo.

malonaokoli 06:41 29.julij 2026.

Upam da je voznik opravil vozniški izpit tudi v Sloveniji za prevoz ljudi. In da ima vsaj 5 let izkušenj z vožnjo avtobusa.

Garancija 08:47 29.julij 2026.

Če bi imeli naši vozniki tako plačo kot poslanci,nikoli ne bi zmanjkalo dobrih voznikov

• Marija01 14:55 28.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.