Vesta kaj je....,kar naj gre čimveč takih in nič v Sočo,kar na Žale... .Taki objestneži ogrožajo tako voznike,kolesarje, pešce,nosečnice in starejše,ko stojijo na semaforjih. Samo naj gredo in naj ne odnesejo s seboj nič hudega slutečih in krivih.Pred 4-mi leti… ...prikaži več in pol se je en "cigumigu" iz Fužin razkantal z motorjem v naselju(2 do 3× prekoračena hitrost).Ta norec in njegova punca sta podlegla poškodbam,samo kaj ko so travme(verjetno) ostale našima dobrima reševalcema,katera sta bila tudi .
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Nissan GTR TURBO diesel,karavanska različica prilagojena invalidom(mentalnim).
tisti konci imajo tradicijo norcev na cesti. Zalostno za druzine mladih.
pač kreten.
Vesta kaj je....,kar naj gre čimveč takih in nič v Sočo,kar na Žale... .Taki objestneži ogrožajo tako voznike,kolesarje, pešce,nosečnice in starejše,ko stojijo na semaforjih. Samo naj gredo in naj ne odnesejo s seboj nič hudega slutečih in krivih.Pred 4-mi leti… ...prikaži več in pol se je en "cigumigu" iz Fužin razkantal z motorjem v naselju(2 do 3× prekoračena hitrost).Ta norec in njegova punca sta podlegla poškodbam,samo kaj ko so travme(verjetno) ostale našima dobrima reševalcema,katera sta bila tudi .
sama udeleženca te prometne nezgode.
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦