Slovenija

Hudi nesreči, življenje voznikov e-kolesa in e-skiroja ogroženo

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • slovenski3 13:06 30.julij 2026.

Ender3, ki misli, da je pametnejši od mene, kar je popolnoma nemogoče, bo nasprotoval mojemu predlogu, da se prepove uporaba E-skirojev. Skrbi me tudi zanj, kajti star in štorast kot je, se lahko hudo poškoduje, kar bi tudi bila nacionalna ...prikaži več katatrofa, celo večja od one, ko je nek mož pravega prepričanja in dejanja v Titovem Velenju samega Tita, ki ni bil posebno visok mož, skrajšal za glavo.

• jaka921 13:23 30.julij 2026.

Popolnoma pravililno razmišljanje, eskiroje bi bilo potrebno absolutno prepovedati.

• BenX 13:37 30.julij 2026.

Zakaj? Vsak ni za smučanje pa tudi ni prepovedano. Ali rolerji/rolke. Pač se eni učijo na bolj trd način... S tem ni popolnoma nič narobe. Ene vas je očitno treba zapret med štiri stene in še tam stene obložit z blazinami.

• zdenka986 14:33 30.julij 2026.

Imaš prav, Ben X ampak smučaš se na smučišču in tam, kjer veš, da ne bo nihče pridrvel v nasprotno smer ali ti zaprl pot, zato ne trosi neumnosti!. E skiroji so resna grožnja za vse udeležence v prometu, ki ...prikaži več je čedalje gostejši, čedalje več razno raznih prevoznih sredstev . V Italiji so ravno potrdili obvezno registracijo e skirojev in bodo na ta način zmanjšali število le teh v prometu, ostali bodo pa bolj odgovorni in previdni. Tako naj bo čim prej tudi pri nas!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.