Slovenija

Hudo opit traktorist zaspal kar sredi ceste

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 09:56 31.julij 2026.

A ni alkotest za tiste, ki vozijo vozilo? Za tiste, ki v vozilu spijo in vozilo miruje, bi rekel, da ni upravičen.

• Naklonsky 10:30 31.julij 2026.

Če bo pameten, bo dal izjavo “Vozil je Tonček. Jaz sem samo utrujeni mimoidoči, ki sem iskal malo sence. Videl sem klopco in malo zadremal.”

• Fantodfare 14:49 31.julij 2026.

Ja taki volijo golobiste in mesečnike, sem zadnjič na volitvah stal za njim in JASNO videl kaj je obkrožil,, Ja pijanci in prostitutke volio taake smrdljive komunajzerje

mahatma2 16:34 31.julij 2026.

Ravno obratno , največ takih opitih traktoristov iz ruralnega okolja je volilna baza SDS sekte in udbaškega plešastega komunajzarja. Toliko v vednost , brezmožganarski vernik plešastega komunajzarja.

• Marija01 10:15 31.julij 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 6.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Kmodri_ 18:42 31.julij 2026.

Hilibilyi in rednecki slovenskega kmetstva le dokazujejo, da je volovska vprefa in ročna žaga zanje edino primerno. Sicer so traktorji in motorne žage njihovo zadnje orodje, ki jih uporabljajo in nesjo v prerani grob.....samo povemo. Predlagamo pokop skupaj s trakttorjem ...prikaži več in motorno žago, da potmci niso naslednje žrtve....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.