To samo kaže na to, da so vse tele "projekcije" inštituta popolnoma strel v prazno in zapravljanje davkoplačevalskega denarja. Kot že rečeno: po njihovih t.i. "projekcijah" bi moralo biti spomladi pri nas nekaj tisoč mrtvih!
brezveze, že spomladi vam nisem verjel, sedaj pa bi vas za nagrado za vaše znanstveno prostituiranje samo odvzel sredstva in nas vas plačuje kar vaš gospodar očalarček
Umetno ustvarjenemu virusu paše umetno ustvarjanje panike. Tudi lanska gripa je bila močnejša od predlanske, pa ste zmogli. Že pred pol leta ste ustrahovali z drugim valom. Naslov članka je spet horror. Kakšne ukrepe bi si še želeli?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224044144314094&id=1313631423&sfnsn=mo&d=n&vh=
Dokler ne bomo umirili protestnikov v Ljubljani bodo ti sejali smrt po Sloveniji mi pa bomo v ukrepih in nebi me čudilo,če bi bila do srede razglašena policijska ura!! In vse to zahvaljujoč Metelkovcem- drogerašem,ki živijo vse življenje na tuj… ...prikaži več račun in povzptnikom na levici,ki narod koristijo za svoje politične cilje!!
Dej bluzit, protesti so že od začetka prvega vala, pa je bil prvi val očitno učinkovito ustavljen kljub protestom. Je pa k visokemu drugemu valu očitno botrovala vladna kaotična politika - npr nate bone in pejte se gnest v Portorož in v toplice!
jakec1575 Kaj bluziš zguba?? Jaz ne smem imeti piknika z prijatelji,ker bom kaznovan!! Tam po Ljubljani pa se lahko tudi 500 zgub dere in protestira za privilegije!! Lahkotno življenje na tuj račun!! Drugi pa moramo za to trdo delati!!
blayo Ti gledaš slike samo na MMC-ju seveda ti objavijo slike samo tistih,ki nosijo maske!! Je pa še to problem,če je zakon smo se ga dolžni držati vsi!! Zakaj ti misliš,da se ga zdrogirani protestniki z mMetelkove in jugoviči ne rabijo držati??
Grozno vladanje, če se ukrepi sprejemajo takrat, ko več ni postelj in kadra, pa čeprav vsi vemo, da se danes okuženi lahko znajdejo v bolnici šele čez povprečno dva tedna. Še slabše pa je to, da vsak z aviona vidi,… ...prikaži več da se ukrepi ne spoštujejo. Tu bi morali kaj narediti.
To samo kaže na to, da so vse tele "projekcije" inštituta popolnoma strel v prazno in zapravljanje davkoplačevalskega denarja. Kot že rečeno: po njihovih t.i. "projekcijah" bi moralo biti spomladi pri nas nekaj tisoč mrtvih!
Ne, ni res. Projekcije imajo vedno pogoj. V tem primeru je pogoj ali ukrepi delujejo ali ne. Spomladi so delovali, sedaj ne delujejo...
Ma gonite se v falus, banda mafijska. Hujši ste od teroristov. Vse se bo povrnilo z obrestmi.
Kaj, a jih bo bog štrafal?
Samo upanje jim še preostaja, žal tako se ne spopada s krizo !
Zanimiva odločitev epidemiologov: več ne bomo spremljali stikov! Preprosto! Znajdi se raja, mi se več ne gremo! Toliko o "metanju puške v koruzo"!
še testiranja naj nehajo in bo konec plandemije :D
Kje ti najdeš resnice, ki ti ustrezajo? Res me zanima.
brezveze, že spomladi vam nisem verjel, sedaj pa bi vas za nagrado za vaše znanstveno prostituiranje samo odvzel sredstva in nas vas plačuje kar vaš gospodar očalarček
Ne ne, spomladi si rekel da bo tega konec v enem mesecu. Skratka lagal si.
Umetno ustvarjenemu virusu paše umetno ustvarjanje panike. Tudi lanska gripa je bila močnejša od predlanske, pa ste zmogli. Že pred pol leta ste ustrahovali z drugim valom. Naslov članka je spet horror. Kakšne ukrepe bi si še želeli? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224044144314094&id=1313631423&sfnsn=mo&d=n&vh=
Res si zabit!! Komu pa koristi ta svetovna kriza?? Zavedaj se da se bližamo državljanskim vojnam in tudi ti takrat ne boš varen!!
vidim, da je na tem portalu precej entelekcukalcev.
Dokler ne bomo umirili protestnikov v Ljubljani bodo ti sejali smrt po Sloveniji mi pa bomo v ukrepih in nebi me čudilo,če bi bila do srede razglašena policijska ura!! In vse to zahvaljujoč Metelkovcem- drogerašem,ki živijo vse življenje na tuj… ...prikaži več račun in povzptnikom na levici,ki narod koristijo za svoje politične cilje!!
Dej bluzit, protesti so že od začetka prvega vala, pa je bil prvi val očitno učinkovito ustavljen kljub protestom. Je pa k visokemu drugemu valu očitno botrovala vladna kaotična politika - npr nate bone in pejte se gnest v Portorož in v toplice!
omega, kratek si. v razmisljanju mislim, kje drugej. to pa samo ti ves.
jakec1575 Kaj bluziš zguba?? Jaz ne smem imeti piknika z prijatelji,ker bom kaznovan!! Tam po Ljubljani pa se lahko tudi 500 zgub dere in protestira za privilegije!! Lahkotno življenje na tuj račun!! Drugi pa moramo za to trdo delati!!
omega, pa saj so imeli praktično vsi kokesarji maske (razen Zlatkota ampak on je itak bolnik), tko da v čem vidiš tu težavo?
blayo Ti gledaš slike samo na MMC-ju seveda ti objavijo slike samo tistih,ki nosijo maske!! Je pa še to problem,če je zakon smo se ga dolžni držati vsi!! Zakaj ti misliš,da se ga zdrogirani protestniki z mMetelkove in jugoviči ne rabijo držati??
Tega nisem rekel niti ne mislim tako. Če so bili zaloteni, ko so kršili odlok, potem bodo verjetno kaznovani. Enako kot za prometni prekršek.
Grozno vladanje, če se ukrepi sprejemajo takrat, ko več ni postelj in kadra, pa čeprav vsi vemo, da se danes okuženi lahko znajdejo v bolnici šele čez povprečno dva tedna. Še slabše pa je to, da vsak z aviona vidi,… ...prikaži več da se ukrepi ne spoštujejo. Tu bi morali kaj narediti.
Ma kaj naredit... kaki ukrepi, mona? Pozabi da to obstaja, pa ne boš imel problemov.
Pikolo, obstaja velika verjetnost, da on res ne bo imel problemov. Težava pa bo za medicinske sestre, če jih bo na teden imelo probleme več kot 0,05‰.
Mone