V tale hlev SDS-ovcev treba vržt samo eno tamalo vodikov bombico in bo leglo lenih in nesposobnih vodilnih na SŽ odstranjeno! Vse kar znajo je, šolanje kdo bo več nakradel!
Prav trudili so se poiskat tiste relacije, kjer se cena ni zvišala oz. je bilo zvišanje minimalno. Lahko povem za lj-vodmat do Višnje Gore. Prej je bilo 2.6€, zdaj je 3.1€. Pa je usranih 25km. Podražitev naj si pa vsak sam izračuna
Železnica je država v državnim zanjo ne velja pravo Slovenije, ampak lastna ureditev! Plače imajo mastne kot so njihovega zamude vlakov! Nihče za nič ne odgovarja!
Moj ata ma invalidsko kartico ne vem pa kaj mu je.Jaz si jo sposodm na črno ko kam grem vlak in s busom pa ramo mal dvignem k karto kažem tolk da se mi vid že na pogled da nisem… ...prikaži več simetričen.Pršparov sm že lepe denarce
V tale hlev SDS-ovcev treba vržt samo eno tamalo vodikov bombico in bo leglo lenih in nesposobnih vodilnih na SŽ odstranjeno! Vse kar znajo je, šolanje kdo bo več nakradel!
Če se hočejo malo bolj izobraziti kako se da krasti, naj gredo po nasvete k Golobu.
Mislim, da je tretja črka viška, ostalo pa drži!
Toma ta črka ostaja, saj so SDS-ovci vodilna mafija na SŽ, vsak z drugačno opcijo je takoj zjeban in onemogočen!!
Joco, kradli so oni že ko za taubija še nihče ni vedel.
Prav trudili so se poiskat tiste relacije, kjer se cena ni zvišala oz. je bilo zvišanje minimalno. Lahko povem za lj-vodmat do Višnje Gore. Prej je bilo 2.6€, zdaj je 3.1€. Pa je usranih 25km. Podražitev naj si pa vsak sam izračuna
Aja, očitno mam tud jaz smolo
Če je predrago, naj se vozi z avtobusom, bo na tej relaciji še za 0,50 centov dražje...
Ni vse v razdaljah ...kaj pa čas potovanja ? Kje se lahko tako dolgo vozite za tako majhen denar ?
Na vem zakaj tako dolgovezijo tele železnice, rekli bi, da so podražili za toliko % pa konec, pika.
Železnica je država v državnim zanjo ne velja pravo Slovenije, ampak lastna ureditev! Plače imajo mastne kot so njihovega zamude vlakov! Nihče za nič ne odgovarja!
SŽ = SDS kader
stroške prevoza se obračuna pri plači, se pravi ne bi smel biti problem, ali pač
Moj ata ma invalidsko kartico ne vem pa kaj mu je.Jaz si jo sposodm na črno ko kam grem vlak in s busom pa ramo mal dvignem k karto kažem tolk da se mi vid že na pogled da nisem… ...prikaži več simetričen.Pršparov sm že lepe denarce
obstajajo tudi inšpektorji ... ne bi te strašil, ampak ne hvali se preveč, kazen ni majhna
Čigani na veliko kradejo tračnice, v veselje Holobu se bodo lotili še kretnic, …. To nam dela svoboda