Men je sam lepo vidt kako komunajzarji, razni izrodki in tisti s tralala pametjo pi*dite ob vsakih novi Janševi potezi. Kar tako naprej! You make my heart singing!
Novinarji - iz mušice naredijo, ne enega,ampak sto slonov.Jaz jih ne bi spustu bliz veš čas sestavljanja česarkoli.90% novice si kratkomalo izmislijo,vsi do enega na tem mavričnem svetu.
skorumpirane tožilce v zapor
NE tralalalizmu!
...kašne loleke imamo...ko tega bedaka od *erjala vidiš in slišiš, ti je vse jasno...kmeti bi ga morali pošteno nabutat...
Men je sam lepo vidt kako komunajzarji, razni izrodki in tisti s tralala pametjo pi*dite ob vsakih novi Janševi potezi. Kar tako naprej! You make my heart singing!
...tele mamino, a sem si jst dal nick "zoki j" ...bogi si, res...hahahaha...bužc, zastopiš po naše?
jao ta nova fašistična vlada.....Slovenija R.I.P.
Novinarji - iz mušice naredijo, ne enega,ampak sto slonov.Jaz jih ne bi spustu bliz veš čas sestavljanja česarkoli.90% novice si kratkomalo izmislijo,vsi do enega na tem mavričnem svetu.
Mislim, da morali nabutat tvojega Jankoviča , nato pa ga zapret prasca kradllivega!!!!!!