Včeraj so bili pogaji fototermina veliko boljši za naše narcise, danes ni slovenskih zmagovalk, čeprav so bile punce odlične.
Ja kje so bli ? Ja šli so na romanje v Dražgoše. Eni pa res nimate pojma.
škoda šusa
Zakaj pa ni prišel JJ ??
ker bi potem bile vse cajtnge polne njega !!! po njem bi se pa zlila vsa šisa močno dizenteričnih komentatorjev ;-))))
Drži, res škoda, naj ga raje prihrani ............. zase ;-)))
Kdo jim je bunde kupo?Mi?Kdo jih bo pa nam in našim otrokom?N e mi rečt,da je njihova zimska delovna obleka.
J38O te JJ
Evo ga, se je že javila ena dizenterična duša ;-))))
Cerar nima v Mariboru kaj delat. Taki nesposobneži za samo za v Hrastovec!
care, naredil te je fašist!!!
Ko so bili na oblasti desni fašisti je JJ okrog hodil s čnim mantlom kot drof drakula hahaha
Komunajzerji ne pridejo vsakega pogledat haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sami gnoji na oblasti
da te ne bi kaki komunahzer kdaj malo tako lepo ..... !
tebe je očitno naredil oče Pig pa mama fast
ker se boji vsak trenutek ga lahko kdo okoka !
ni škoda šusa tak šus bi rešil mnoge slovence a slej ko prej bo prišel pod strelski vod to je hud zločinec !
včeraj so se morali pokazati pred kamerami,kako so slovenski.za bruhat so.niti malo i ni za slovenio.im e samo za samopromocio.barabe.
Pa kaj se res ne najde en ostrostrelec....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Včeraj so bili pogaji fototermina veliko boljši za naše narcise, danes ni slovenskih zmagovalk, čeprav so bile punce odlične.
Ja kje so bli ? Ja šli so na romanje v Dražgoše. Eni pa res nimate pojma.
škoda šusa
Zakaj pa ni prišel JJ ??
ker bi potem bile vse cajtnge polne njega !!! po njem bi se pa zlila vsa šisa močno dizenteričnih komentatorjev ;-))))
Drži, res škoda, naj ga raje prihrani ............. zase ;-)))
Kdo jim je bunde kupo?Mi?Kdo jih bo pa nam in našim otrokom?N e mi rečt,da je njihova zimska delovna obleka.
J38O te JJ
Evo ga, se je že javila ena dizenterična duša ;-))))
Cerar nima v Mariboru kaj delat. Taki nesposobneži za samo za v Hrastovec!
care, naredil te je fašist!!!
Ko so bili na oblasti desni fašisti je JJ okrog hodil s čnim mantlom kot drof drakula hahaha
Komunajzerji ne pridejo vsakega pogledat haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sami gnoji na oblasti
da te ne bi kaki komunahzer kdaj malo tako lepo ..... !
tebe je očitno naredil oče Pig pa mama fast
ker se boji vsak trenutek ga lahko kdo okoka !
ni škoda šusa tak šus bi rešil mnoge slovence a slej ko prej bo prišel pod strelski vod to je hud zločinec !
včeraj so se morali pokazati pred kamerami,kako so slovenski.za bruhat so.niti malo i ni za slovenio.im e samo za samopromocio.barabe.
Pa kaj se res ne najde en ostrostrelec....