Članku manjka oznaka PROMO. Drugo pa je, da za ta denar 2000E/m2 lahko z normalnimi ''zidarji'' narediš sanjsko vilo. Če odštejemo ceno parcele imamo nekje med 400-800 E/m2 stroške zidave do podaljšane 4 faze gradnje. Ostalih 2000E/m2 je ekstraprofit lastnika… ...prikaži več parcele-ki je po navadi investitor ali z njim povezana oseba- in investitorja. Pravijo da za manj se ne splača delati. Pa tudi cene zidarskih podjetij-konjuktura- vnebesih. Se pa že zmanjšujejo odzivni časi iz 1 leto na 3 mesece....
Ni poceni ta inovator 2000/m2 za drvarnico, se mi zdi to much.
Članku manjka oznaka PROMO. Drugo pa je, da za ta denar 2000E/m2 lahko z normalnimi ''zidarji'' narediš sanjsko vilo. Če odštejemo ceno parcele imamo nekje med 400-800 E/m2 stroške zidave do podaljšane 4 faze gradnje. Ostalih 2000E/m2 je ekstraprofit lastnika… ...prikaži več parcele-ki je po navadi investitor ali z njim povezana oseba- in investitorja. Pravijo da za manj se ne splača delati. Pa tudi cene zidarskih podjetij-konjuktura- vnebesih. Se pa že zmanjšujejo odzivni časi iz 1 leto na 3 mesece....
Se pa spomnim časov, okoli 2010, se je peljal vodovodar mimo novogradnje in ponudil vizitko, da bi delal... in čakamo nazaj te čase.
Zanimala sem se za vrtno uto in je bila brutalno draga. Nato smo v Merkurju kupili Biohort - tudi zelo draga, ampak 30-letna garancija je pretehtala.
Najbrž bo v Švici cena nižja kot pri nas. Glede tega pa ne bo inovacije.
Marsikaj so ing načtovali in zgradili, vendar nobeden od teh načtovalcev in samo hvlcev ne živi v teh objektih. Naj pa drugi ker to kupijo.
Kako lahko tam živiš? Moja spalnica ima 20 kvadratov.