Članku manjka oznaka PROMO. Drugo pa je, da za ta denar 2000E/m2 lahko z normalnimi ''zidarji'' narediš sanjsko vilo. Če odštejemo ceno parcele imamo nekje med 400-800 E/m2 stroške zidave do podaljšane 4 faze gradnje. Ostalih 2000E/m2 je ekstraprofit lastnika… ...prikaži več parcele-ki je po navadi investitor ali z njim povezana oseba- in investitorja. Pravijo da za manj se ne splača delati. Pa tudi cene zidarskih podjetij-konjuktura- vnebesih. Se pa že zmanjšujejo odzivni časi iz 1 leto na 3 mesece....
Ni poceni ta inovator 2000/m2 za drvarnico, se mi zdi to much.
Zanimala sem se za vrtno uto in je bila brutalno draga. Nato smo v Merkurju kupili Biohort - tudi zelo draga, ampak 30-letna garancija je pretehtala.
Članku manjka oznaka PROMO. Drugo pa je, da za ta denar 2000E/m2 lahko z normalnimi ''zidarji'' narediš sanjsko vilo. Če odštejemo ceno parcele imamo nekje med 400-800 E/m2 stroške zidave do podaljšane 4 faze gradnje. Ostalih 2000E/m2 je ekstraprofit lastnika… ...prikaži več parcele-ki je po navadi investitor ali z njim povezana oseba- in investitorja. Pravijo da za manj se ne splača delati. Pa tudi cene zidarskih podjetij-konjuktura- vnebesih. Se pa že zmanjšujejo odzivni časi iz 1 leto na 3 mesece....
Se pa spomnim časov, okoli 2010, se je peljal vodovodar mimo novogradnje in ponudil vizitko, da bi delal... in čakamo nazaj te čase.
Najbrž bo v Švici cena nižja kot pri nas. Glede tega pa ne bo inovacije.
Marsikaj so ing načtovali in zgradili, vendar nobeden od teh načtovalcev in samo hvlcev ne živi v teh objektih. Naj pa drugi ker to kupijo.
Kako lahko tam živiš? Moja spalnica ima 20 kvadratov.