Svet

Situacija se ne umirja, rakete letijo na vse strani

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 10:16 09.marec 2026.

Ni mi jasno zakaj SDS, predvsem vodja Janša podpira vojnega zločinca Netanjahuja, ki je začel novo vojno, vanjo potegnil SUGESTIBILNEGA TRUMPA, zdaj pa ima EU nove težave scenami, sledi novo drago oboroževanje. Zakaj Janša sledi Netanjahuju in Trumpu ??

• atamama 22:48 09.marec 2026.

Informacije so bistvo in čigavi programi najbolje delajo to???

• maček 13:36 09.marec 2026.

Izraelci in američani,radi pobijajo otroke.

• Dieta 18:34 09.marec 2026.

Poneumljanje v ZDA nima meja. Poleg Trumpa še....."" Ameriški državni sekretar Rubio: Iran z napadi drži ves svet za talca "" KDO JE KOGA NAPADEL. V ZDA PIJETE POKVARJENO VODO IN SE VAM MEŠA . TRUMP JE GOVORIL, DA JE ...prikaži več JE ZELENSKI NAPADEL RUSIJO.....

• atamama 22:51 09.marec 2026.

Saj je zanimivo, ta članek popolno demantira Trumpove izjave.... Pa tudi to, da je prosil Putina naj neha dajati koordinate tarč veliko pove.... saj od decembra do danes ni imel časa poklicati v Rusijo. Sicer pa ''živi bili i vidjeli'' ...prikaži več Prve stvari že vidimo na črpalkah...

• Ender 16:34 09.marec 2026.

kje pa je karel erjavec

• @waltichorak 11:34 09.marec 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 10.000.000 € s stopnjo 3% . Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Dieta 10:14 09.marec 2026.

iranska teološka oligarhija, vojni zločinec Netanjahu in jelow Trump so trenutno zasenčili vojnega zločinca Putina. Namreč, kot ob napadu Rusije na Kiev, bodo tudi zdaj poskočile cene goriv, prevozov, sledile pa cene hrane...itd. Očitno bosta ostala nekaznovana vojna zločinc, Trump ...prikaži večTrump pa počne po želji....

Kimberley-Echo 10:53 09.marec 2026.

Saj pa veste, da v politiki ni prijateljstev, ampak le interesi, ki niso nikoli zastonj. A poznate morda kakšnega obramboslovca, ki v prostem času goji tulipane in vrtnice?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.