Magazin /magazin/vip
29310 ogledov

Počitnice za pol milijona znani Slovenec plačal le nekaj sto evrov

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jan99 14:44 20.avgust 2024.

    #3 ... cenah, tako da ravno še prideš skozi in ti ostane nekaj malega za nadgradnjo in obnovo. Takih bomo tudi vsi veseli, a pozabljaš, da bodo pri tem brez dela vodovodar, zidar, krovec in vsi ostali... saj boš vendar ...prikaži več naredil vse sam. Zbudi se Dolina Šentflorjanska. Tako si brdka v prirodni lepoti, bi rekel Gregorčič. In dolgo je tega, kar je Cankar ugotovil, da smo Slovenci hlapci, ki potrebujemo "Kralje na Betjanovi" in nosimo večno krivdo zaradi skodelice kave... Naj se to končno spremeni.

    • rd2dmk2 16:01 20.avgust 2024.

      večina teh bogatunov, ki ustvarjajo super dodano vrednost so barabe. vojni dobičkarji, kriminalci in podobna šara. in za povrh, gremo stavit da če bi bil bil Gates ali pa Musk slovenec in v SLovenij začel biznis bi propadel. ker bi ...prikaži večbi ka počopali velikani ali pa pokončali velikani. pa da ne boš(ste) takoj udrihali. nekoč nekdaj je bila Iskra Delta. pa si oglejste prispevek na 365, pa boste videli o čem govorim.

  • jan99 14:34 20.avgust 2024.

    ... na "bogatune", ki v segmentu z najvišjo dodano vrednostjo zagotavljajo dobre plače, ampak tako, da sam kaj narediš in začneš doma, pred svojim pragom, v svoji državi. Za začetek lahko ustanoviš firmo in zaposliš nekaj ljudi in jim zagotoviš ...prikaži več "pošteno" in redno plačo, ali pa vsaj ne voliš kar naprej enih in istih populistov, ki mislijo, da je rešitev za vse tegobe v večjih obdavčitvah, ali pa si preprosto boljši od drugih, vzameš kramp in lopato narediš ranč in nudiš nastanitve po "poštenih"..

  • jan99 14:29 20.avgust 2024.

    Bravo Dan. Nalil čistega vina. Ne morem in ne morem se načuditi tej ozkoglednosti dnašnjih "intelektualcev", ki niso sposobni pogledati stvarem v drobovje, temveč ponavljajo ene in iste poulistične floskule, ki ne koristijo nikomur, le malodušju. Tisto v čemer se ...prikaži več strinjam s Hodaličem pa je, da obstaja problem Sudancev in drugih, ki v celem življenu ne zaslužijo niti za avto in problem razvajene mularije, ki je izgubila stik z realnostjo, a tako eno kot drugo se ne naslavlja tako, da se jeziš...

  • janez0933 14:30 20.avgust 2024.

    Pol milijona za 12 oseb znese cca 42000 na osebo...

  • dare326 09:49 20.avgust 2024.

    Novodobno novinarstvo, prepisovanje iz fejsa.

  • Avatar luckyss1
    luckyss1 09:06 20.avgust 2024.

    Dober članek, Arne pa itak legenda in velik pozitivec..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.