Lahko bi delala tud v pakirnici. Domet je verjetno tam nekje. Saj, kaj pa ona še zna poleg tega, da svira qurcu po tračarski žuti štampi? Ki piše o njej zato, ker je "slavna". Pa ne zato, ker bi kaj… ...prikaži več posebnega znala, ampak zato, ker je znana. To pa je zato, ker tračarska žuta štampa piše o njej. Pa imaš krog sklenjen. In tako lahko v z24.si beremo o folku, ki ne zna nič in nima nobenega posebnega talenta razen to, kako služiti s sviranjem qurcu po žuti štampi. Če to koza zanima, seveda. Mene ne.
"Ena naših najlepših voditeljic vseh časov..." Hahahaha! Ana ti si šla nekam... Naša najbolj popravljena pa ja. Če izvzamemo Mišo Molk... No, nima veze... A je končno neka mati rodila sponzorja po njeni meri al ne še?
Placana reklama za plastične operacije??? Kkje je pa njen prvi, je že prisrl iz aresta? Še ena pri kateri je pamet zatajila...
Kdo?? Čisto se izgubili vrednost kdo je znan !!!! Ta baba je polna plastike. Ne more pri 50 letih zgkedatvkot najstnica.
Sploh si ni već podobna škoda.
Se je pa svojčas precej pisalo o "mutnih poslih" njenega dragega. Ampak ona ni vedela za to :-)))
Le kdo se je še spomni, an ni delala v mesninah Ptuj, saj zdi se mi, da ……
A v delikatesi al v klavnici?
Mislim da v klavnici.
Lahko bi delala tud v pakirnici. Domet je verjetno tam nekje. Saj, kaj pa ona še zna poleg tega, da svira qurcu po tračarski žuti štampi? Ki piše o njej zato, ker je "slavna". Pa ne zato, ker bi kaj… ...prikaži več posebnega znala, ampak zato, ker je znana. To pa je zato, ker tračarska žuta štampa piše o njej. Pa imaš krog sklenjen. In tako lahko v z24.si beremo o folku, ki ne zna nič in nima nobenega posebnega talenta razen to, kako služiti s sviranjem qurcu po žuti štampi. Če to koza zanima, seveda. Mene ne.
Bilo nekad, sedaj je le stara baba!
"Ena naših najlepših voditeljic vseh časov..." Hahahaha! Ana ti si šla nekam... Naša najbolj popravljena pa ja. Če izvzamemo Mišo Molk... No, nima veze... A je končno neka mati rodila sponzorja po njeni meri al ne še?
Za Mišiko smo se zajebavali, da bo imela pri naslednjem fejs liftingu oči na temenu.
Niti senca ni od nje , žalostno.
Ivana Šundov? A to je una, ki je znana zato, ker je slavna? Al je pa mogoče obratno.