Ne vem, no ... Nisem ljubosumna, nočem biti zlobna, ampak meni se zdi tole preveliko. Ne vem, kako ji je dr. Fabjan lahko svetoval in naredil nekaj tako ogromnega. Imam nekaj prijateljic z velikim naravnim oprsjem (D - F), in… ...prikaži več vse si želijo pomanjšanja, ker jih boli hrbet, ne morejo spati na trebuhu, ne najdejo primernih oblačil, hudo jim je, ker ne morejo imeti lepega spodnjega perila, saj ne delajo takih velikih številk itd.
Čepinka ima naslednico. Najprej oprsje, nato naprej ....... do spake! Dekle primi se knjig in šole, bo bolj pametno.
naj pokaže tamalo
prfuknjeni dohtar, da ji svetuje tako velike joške, sedaj je pa kot prava ku.....a.......
.. ta malo... mislim, da bo bolj: ta velko..
Tudi meni se zdijo prevelike :)
kdo pa je to?
sedaj jo bo pobral vsak voznik, če bo štopala. Lahko bo potovala zastoj po celem svetu!
prej je bila dekle, sedaj pa kot ku........
Ne vem, no ... Nisem ljubosumna, nočem biti zlobna, ampak meni se zdi tole preveliko. Ne vem, kako ji je dr. Fabjan lahko svetoval in naredil nekaj tako ogromnega. Imam nekaj prijateljic z velikim naravnim oprsjem (D - F), in… ...prikaži več vse si želijo pomanjšanja, ker jih boli hrbet, ne morejo spati na trebuhu, ne najdejo primernih oblačil, hudo jim je, ker ne morejo imeti lepega spodnjega perila, saj ne delajo takih velikih številk itd.
Jo bo folk v joške gledal, ker v faco je negledljiva.