Slovenija
39 ogledov

Iz bazena v barako?

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tim Pregrad 18:48 26.november 2011.

    Gospa...ali so vam mogoče plačali da kvasite takele? Malo vas je, malo vas je....

  • Ziga Zois 14:12 28.november 2011.

    dolgoletni vodja AKD Izbruh Šulc hahaha, vprašajte ga raje, koliko članov sploh ima še akd pod njegovo diktaturo? Odg.: malo

  • Tim Pregrad 18:00 28.november 2011.

    Pa dejte mal pogledat naslov...stanovalci na ŽELEZNIŠKI POSTAJI! Vlak vsake pol ure, tovorni vlaki celo noč, živite v stanovanjih ki so sama mišljena za rušenje, cel kup skladišč kjer poteka nakladanje tudi v poznih urah, šleparji vozijo celo noč in ...prikaži več piskajo okoli vaše "mirne soseske"...ne vem kdo je zdej tukej moteč

  • Tim Pregrad 18:01 28.november 2011.

    pa tud občina se ni ne vem kako pretegnila meseca aprila glede te zgradbe

  • ajammaja 14:00 02.december 2011.

    zgleda ni naprej objavl..ugl lahko bi skupaj veliko dosegl... Vem da je usem vseeno. Ampak je use ena plastika in slabih sprememb bo vse več.. Nočem pljuvat po drugi ampak najvelč droge največ agresije je tam kjer mislite da je ni..

  • Eva Zdrava 18:29 26.november 2011.

    Čeravno mladina prevladuje, se tu zbirajo vse generacije.Osebno mi ni še noben mimoidoči izrazil nelagodja; pač pa vprašajo, če si lahko ogledajo prostor ter kaj in kdaj se tu dogaja.AKD Izbruh tu NE sodeluje, kot je bilo povedano ...prikaži več tudi na skupščini, na katero so bili povabljeni stanovalci Kolodvorske.Edina ga. stanovalka, ki se je poleg predsednika krajevne skupnosti udeležila skupščine, nam je osebno izrazila razumevanje za potrebo po prostoru, za druženje in kulturno-umetniško udejstvovanje.

  • ajammaja 13:54 02.december 2011.

    Razumem da sosede moti "hrup", motijo jih pankerji, metalci, hipiji...na kratko vsi, ki se drugače izražajo kot oni. Moti jih da nič ni preverjeno pijača,.... Ampak ne razumem pa kako jih ne moti hrup pri makedoncih, ki je samo čez ...prikaži več cesto, ne razumem kako jih ne moti pretepanje v million clubu, droge v extremu, nadlegovanja v inn-u.. Meni se zdi izvrstno da mladi dosegajo nekaj svojega, ne na račun drugih saj nihče od njih ni plačan da skrbi za prostor ga počisti... Kranj je mrtvo mesto!!!Zakaj ne pustite mladim če jim že nedate tega da se razvijajo po svoje... v vasakem od njih je veliko več kot si mislite.. ljudje iz različnih koncev slovenije pridejo pokazat svojo muziko. ljudje se spoznavajo..Kdaj je bil prijavljen kakšen pretep in ali so koga odpeljali v bolnišnico, da je taka zdraha..Nočem pljuvat po drugih ampak kolikokrat je bil pretep v millionu, inn-u? In potem se sprašujete zakaj se toliko mladih drogira..KER JIM JE DOUGČAS V LAJFU...Župana Kranja itaq boli k.... Lahko bi sku

  • Mrkun 20:01 26.november 2011.

    Pizda ej kle se spravljajo na alternativo, dol v extremu, ko pa vsak vikend razbija muska (da ne rečem do kam se sliši) , 15 letni mulci snifajo na skretu pa čefurji se tepejo in zbijajo uzun, dol pa nebo ...prikaži več nikol polcije. Una ženska naj bo sam tiho, glasne žurke v tistem makedonskem kafiču pa vlaki, ki vozjo tam mimo vsak dan je pa ne motijo? Puste nam že en plac, kjer se lahko izražamo, mamo koncerte itd... prasice grde..

  • Samuel Benedičič 16:24 26.november 2011.

    Hm.. Kaj pa makedonska okrepčevalnica tam zdraven, še bližje objektu, kjer nekdo dejansko živi? To jih pa ne moti, ko imajo večerne zabave in razbijaške veselice? Sploh pa, saj se lahko malo potrpi, čez vikend, saj ni hudih stvari organiziranih ...prikaži več čez teden. sam osebno sm bil tam na koncertu, in so zidovi kar lepo dušili zvok. Lahko pa nam pomagate in nam zrihtate prostore, nam mladim in bodočim, ki ne bodo motili okolišnih prebivalcev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.