Žurnal, kateri se ima za neodvisni medij, očitno išče trač novice. Nekdo je izstopil iz stranke. Res super novica. Jaz sem pa vstopil v stranko! Boste tudi to objavili?
C(m)erar pa še kar išče, pa išče nadomestek za Mramorja, kateri je izstopil iz te nesposobne vlade, ne pa neki Debeljek, za katerega prvič šlišim, Mramor je izstopil.
Brez veze, v vladi odstopajo, pa ni niti toliko pol pozornosti, kot za SDS, brez veze.
Novica dneva, češ poglejte iz SDS izstopajo. Vidite kakšni so.
jaz pa razmišljam, da bom vstopila v SDS
Le čemu?
Rajši pišite o levih gnidah ,ki prestapljajo iz stranke v stranko !!!
Žurnal, kateri se ima za neodvisni medij, očitno išče trač novice. Nekdo je izstopil iz stranke. Res super novica. Jaz sem pa vstopil v stranko! Boste tudi to objavili?
Te hebe
Boste še napisali koliko jih je vsopilo v SDS?
Očitno tudi mlajši člani sds ne vidijo prihodnjosti pod vodstvom Janše.
Mitja, ja kdaj je bil pa Žurnal neodvisni medij?
jaz pa razmišljam, da bi te nategnil (samo če si mlajša od 40 let), pa tudi kot članico SSDSS a
"vsopajo" odpadniki od DESUSa
SSDSS = družina, verjetno je pleško mislil na svojo prvo družino, ki jo je razsturil
Moraš biti dovolj visoko, da pišejo o tebi!
C(m)erar pa še kar išče, pa išče nadomestek za Mramorja, kateri je izstopil iz te nesposobne vlade, ne pa neki Debeljek, za katerega prvič šlišim, Mramor je izstopil.
Ne veselite se prehitro, Janez ne bo izstopil. Tile nepomembni kljukci, pa eden gor ali dol ne pomeni nič.
Virus. :-)