Pamet jih bo že srečala , sam ko se zmeraj najdejo ritolizniki , ki vskočijo namesto tistih nenadoma osveščenih ! Mene sam zanima , kolko časa se bo tale še spraševala , kaj jo je sploh prineslo v tale SS-drek!
Janša se je pametno odločil, da jo ignorira. Namreč 99% njegovih volilcev je iz drugačnega testa in jim ustreza točno takšen kot je. Ne bo si ja rušil zveste volilne baze na račun 1% normalnih.
Gnojna tvorba počasi razpada. Vendar ni za bati, da bo koruptivna Trakulja ostala sama, zapuščajo jo namreč samo razmišljujoči ljudje. Ostale amebe, ki potrebujejo vodnika, ostajajo.
No, končno! Počasi počasi bodo tudi "člani in članice" SDS spregledali! Ampak počasi!
Počasi jih srečuje pamet.
kdaj bo pa vas srečala pamet,verjetno nikoli ker morate tako komentirat Bog naj čuva Slovenijo od k......
Trikrat lahko ugibate kdo je kriv. Murgle jasno! ;)))
Pamet jih bo že srečala , sam ko se zmeraj najdejo ritolizniki , ki vskočijo namesto tistih nenadoma osveščenih ! Mene sam zanima , kolko časa se bo tale še spraševala , kaj jo je sploh prineslo v tale SS-drek!
Janša je car.
Drek maš u glav.
..omunista prefarbanega v demokrata in tropa njegovih ovc
Niso ženske drzne, so odgovornejše od moških in priznajo lastno zmoto prej kot "nezmotljivi" moški.
Če kdo ni v milosti Vodje, potem je na ignore. Kaj je novega?
A to je tista, ki je pred celjskim sodiščem prižigala svečke za Janšo.
ja kdo pa je tale gospa da bi se veliki diktator zmenil za njo., ablastnik nima časa za tako majhne ribice, raje lovi po murglah bele miši.
Car janšistov.
Janša se je pametno odločil, da jo ignorira. Namreč 99% njegovih volilcev je iz drugačnega testa in jim ustreza točno takšen kot je. Ne bo si ja rušil zveste volilne baze na račun 1% normalnih.
Janševisti, kaj pa pravite naslovu" STRANKA JANŠI ODPOVEDALA PODPORO", To se enkrat res mora zgoditi in JJ marš na smetišče zgodovine.
Apropo, ali mogoče kdo ve, kaj danes dela gospa Sonja, prej je "harala" na MORSu
Spet članek za onaniranje levakov.
+1 za drzne ženske, ki se upajo iti proti toku za pravico in poštenost. Se mi zdi da so ženske pr tem bolj drzne kot moški.
Ja, in to dobesedno! "Ko meni šta može?!?"
Gnojna tvorba počasi razpada. Vendar ni za bati, da bo koruptivna Trakulja ostala sama, zapuščajo jo namreč samo razmišljujoči ljudje. Ostale amebe, ki potrebujejo vodnika, ostajajo.