briga take kretene koliko skrbi prinesejo njihovim bljižnjim s svojim dejanji.Me zanima kako bi se ta kreten in njegova putana počutila,ko bi njihov otrok izginil sredi Pariza...pa da ga tri dni iščejo.Ja taki ljudje ponavadi nimajo otrok ravno zaradi"odgovornnosti",ki jih… ...prikaži več prinaša starševstvo.Naljažje je fijakat in boli te k... za druge ..tudi starše,ki v skrbeh čakajo dobre novice
Kaj pa hodita tam, kjer ni varno. Je toliko lepsih in varnejsih destinacij.
Vsak gre tja kamor mu paše. Verjetno sta bila seznanjena z oceno varnosti.
Ce bi bila normalna cloveka bi delala v nekem podjetju...in se ne potepala mesece po svetu in iskala pravice kjer je nemore biti.
briga take kretene koliko skrbi prinesejo njihovim bljižnjim s svojim dejanji.Me zanima kako bi se ta kreten in njegova putana počutila,ko bi njihov otrok izginil sredi Pariza...pa da ga tri dni iščejo.Ja taki ljudje ponavadi nimajo otrok ravno zaradi"odgovornnosti",ki jih… ...prikaži več prinaša starševstvo.Naljažje je fijakat in boli te k... za druge ..tudi starše,ki v skrbeh čakajo dobre novice
Globalisti in podoben gnus se vrjetno doživlja orgazme nad takimi dogoki.. To je vse njihovo maslo.
ko levičarje tepe njihova razgledanost in jim njihove domače živali pokažejo, koliko jih imajo v resnici rade =)
Človek, a si ti priseben??? O čem pa bluziš?
janez_53 po avatarju predvidevam da si mojih let s pametjo pa na nivoju prvošolčka. Če iščeš batine jih dobiš smo rekli v moji mladosti.