Pa koga to briga????????? Koliko psov, mačk, koz, ovc, krav, lisic, srn, jelenov, nutrij...... pogine, pa nihče ne zganja takih neumnosti, bog se usmili, no!!!!!!!!!! Morate res vse obešat na največji zvon??????
Temna očala v stilu mafica sredi belega oblačnega dne in žalujem za psom. Res lepo a novinarčki/komentatorčki ali nimate kaj bolj pametnega sporočit javnosti?? "lepo" je biti novinarček iz domačeja fotelja in uživati v resnici levice in lgbt+.
A pes mu je poginil? To pa je novica.
Pa sej to ne moreš verjet,too se lahko zgodi samo njemu
Ne me basat....
Življenje psov je postalo pomembnejše človeka?!
Človek ni vreden življenja,vsaj takšni kot s8 ti.
Za buzerante že
Pa koga to briga????????? Koliko psov, mačk, koz, ovc, krav, lisic, srn, jelenov, nutrij...... pogine, pa nihče ne zganja takih neumnosti, bog se usmili, no!!!!!!!!!! Morate res vse obešat na največji zvon??????
Tale gatenovćić pa je vip, da še o psu porocate! Zalostni smo zanj!
Joj, kaj vse folk zganja zarad cucka.... Pa kaj k***c nas briga, če je njegov cucek crknil?
Pač pišejo iditizme za idiote,ker drugega ne znajo, ker so idioti
Izrekli so SOŽALJE?????
Ko se boš stegnil bo veselje.
maček članek je o psu ne človeku...
A sta imela kaj naraščaja?
Temna očala v stilu mafica sredi belega oblačnega dne in žalujem za psom. Res lepo a novinarčki/komentatorčki ali nimate kaj bolj pametnega sporočit javnosti?? "lepo" je biti novinarček iz domačeja fotelja in uživati v resnici levice in lgbt+.
Dokler nimate psa in se nanj navežete on pa na vas,ne komentirajte neumnosti.ne poznam človeka,ampak mu tudi jaz izrekam sožalje.mene to še čaka,
..in potem je treba pisat članke??? Koga to zanima, vsak dan zagotovo pogine veliko živali, pa se o njih ne piše, zakaj se mora o tem??????????