Slovenija

Novost pri izdaji osebnih dokumentov

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 19:40 15.marec 2026.

Pa naročiti se bo treba na termin za določitev termina prihoda pred okence - vsaj en mesec pred željenim pogovorom za dodelitev termina. Če takrat zmanjka elektrike, moraš pričeti postopek od začetka. Vse v korist občanov. Včasih je dokument veljal ...prikaži večl desetletja, oglasil si se kadarkoli v delovnem času in na kateremkoli okencu. Z običajno fotografijo. Kriminala pa je bilo manj kot danes. Pa človekovih pravic za barabine tudi. Z izjemo državne mafije, ki pa brez ovir posluje še danes.

• Ender3 23:20 15.marec 2026.

A sedaj bodo registrirani še fotografi..Spet si bodo nekateri manili roke in ustvarjali zaslužke.

• Kmodri_ 21:37 15.marec 2026.

Državljane je treba.....lupiti! Samo povem....

Leon 08:57 16.marec 2026.

To je verjetno zaradi pridobitve elektronske osebne izkaznice ?

• Ender 04:32 16.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži več sem tudi Dieta, pač sem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.