Slovenija
41 ogledov

"Izkoriščanje delavcev v državnem podjetju"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 18:26 30.september 2013.

Saj bo finančni in nepremičninski mešetar vse to uredil na "pošten in transparenten način......CVRC

• franke 19:11 30.september 2013.

JA SEVEDA POSLANCI IN ČLANI STRANKE PS TO NAJBOLJE ZNAJO.

• kovinar 19:45 30.september 2013.

Če ne bo šlo, mu bo pa JJ pomagal.

• Veteran 21:12 30.september 2013.

Sedaj bosta Popović in Mišić uredila pravice luških delavcev??!! E moj Neđelko jadna ti kubura.

• privat 13:25 05.oktober 2013.

to je samo lutka stricev iz ozadja...če bi nekdo hotel narediti bolje ,se bi bolje poznalo že v par mesecev...samo to ni cilj te h stricev...ker bi nekateri strici morali odgovarjati za svoja početja ,pa se jim to ne zdi ...prikaži več primerno odgovarjati lastnem narodu..odgovarjati sužnjem??

• privat 13:26 05.oktober 2013.

ne pa otrokom jemati otroške "zaradi krize"..državne ,politične privilegirance pa še dodatno nagrajevati ,kot da nimajo dovolj lepega življenja...

• bingbong 21:50 30.september 2013.

Ko o teh rečeh spregovori rdečeglava pohotnica na visoke funkcije se mi dvigne.....želodec in mi gre na bruhanje. Kar je blagoslavljala v času, ko je bila nadzornica in Popović predsednik nadzornega sveta Luke, Luke dobro ve, samo, da je bilo ...prikaži več takrat opor-tuno molčati. Fuck to babo bo Bog štrafal, ker je tako pokvarjena in še naj bi Ljudska.

• olaf 20:27 30.september 2013.

Olga, Olga, kaj se sprenevedaš, ko si ti sedela kot nadzornica je bilo še slabše.

• privat 13:23 05.oktober 2013.

kaj pa mi drugi delavci v Sloveniji??? Mi smo samo sužnji v deželi pohlepa ,prevar in glufij!! Poglejmo samo v drugih državah kako spoštujejo svoje delavce!! V Sloveniji ni demokracije niti osnovnih človekovih pravic kaj šele pravica do normalnega življenja. ...prikaži veča. Zanimljivo pa je to da nikoli ne bo dobro ,samo slabše bo! Mafija je vedno močnejša... Pač je treba to gnilo državo zapustiti in poiskati si življenje drugod!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.