To je ta sds politika. Minister za okolje mora biti ošter zagovornik okolja, da se ga lumpi bojijo. Ne pa kot nas veper. Ki javno govori, da je gospodarstvo bolj pomebno od okolja. Od glave navzdol se zaširi smrad in… ...prikaži več disciplina. Tukaj imate rezultat.
Res zaskrbljujoče. Nerodno je, da se v Soči svinjarija vidi, druge reke so pa že tako usrane, da se svinjarija že zlije z naravo. Sem ribič od leta 1962, ko sem imel 12 let in ko smo še z užitkom… ...prikaži večm jedli dravske ribe. Res žalostno. Res žalostno.
Kemične tovarne in drugi potencialni onesnaževalci nimajo kaj početi v takem okolju.
To je ta sds politika. Minister za okolje mora biti ošter zagovornik okolja, da se ga lumpi bojijo. Ne pa kot nas veper. Ki javno govori, da je gospodarstvo bolj pomebno od okolja. Od glave navzdol se zaširi smrad in… ...prikaži več disciplina. Tukaj imate rezultat.
Pojej tablete. Ta tovarna je tam zrasla v komunizmu. Poglej Radeče. Komunisti so vse umazane tovarne postavili ob reke. Hrastnik. Trbovlje.
mater si nepismen. rekel, sem da se odnos od ministra širi navzdol, ne da je to tovarno zgradil sds.
https://siol.net/novice/slovenija/ekskluzivno-razkrivamo-novo-afero-roberta-goloba-577793 KDO JE TU NOR? KDO TO VOLI? TOVARNA GOVNA GOLOB.
Cudezna neznana neskodljiva a lepljiva snov. Kako je neskodljiva ce je lepljiva??? Kdo koga nateguje??
In to tovarno so verjetno zgradili po novem zakonu o vodah :-( .
Res zaskrbljujoče. Nerodno je, da se v Soči svinjarija vidi, druge reke so pa že tako usrane, da se svinjarija že zlije z naravo. Sem ribič od leta 1962, ko sem imel 12 let in ko smo še z užitkom… ...prikaži večm jedli dravske ribe. Res žalostno. Res žalostno.