Ženska sicer malce pretirava. Boji se, da bi jo napravili za prostitutko!!! Mislim, da se krepko moti. Je pa vseeno ugotovila, kako brez veze so razni reality showi.
ojoj, ta je pa dobra .. ne more živet a noče se seliti .. potem že ni tako hudo .. ja .. za prostitutko te bojo dali ja .. jojmene, kako malo imajo ljudje v glavi .. če si sedaj… ...prikaži več tako pametna, kako nisi imela 10% te pameti preden si se prijavila v BB .. pet minut slave je minilo ane .. puff ..mehurček je počil .. dobrodošla v realnost
Končno je prišel bumerang za nepremišljenost in pohlep po ceneni slavi,ko si se prijavila na tako primitivno oddajo!Imaš pa vse kvalifikacije ,da se prodajaš na cesti.
Ženska sicer malce pretirava. Boji se, da bi jo napravili za prostitutko!!! Mislim, da se krepko moti. Je pa vseeno ugotovila, kako brez veze so razni reality showi.
ojoj, ta je pa dobra .. ne more živet a noče se seliti .. potem že ni tako hudo .. ja .. za prostitutko te bojo dali ja .. jojmene, kako malo imajo ljudje v glavi .. če si sedaj… ...prikaži več tako pametna, kako nisi imela 10% te pameti preden si se prijavila v BB .. pet minut slave je minilo ane .. puff ..mehurček je počil .. dobrodošla v realnost
delat pejt baba grda, ne pa svoj nagraužn fris razkazovat!!!
...ja res...tebe bodo ziher prodali kot prostitutko... :))))))))))))))))))))))))))
jadrnica, enga sponzorja, ko marela, pa ti ne bo treba nkol več delat, al pa z marelo v srbski BB, pa bo cajt minil.....
zihr sm, da so ji vsi okoli nje govorili naj ne gre, da ni pametno ... ampak jadranka nebi bla jadranka, ce bi jih poslusala
Ja saj ni BB kriv, če se ona ne zna obnašat. Ampak BB so smeti, čas da se ukine.
Baba butasta. Več besed ali komentarjev ni potrebnih.
Končno je prišel bumerang za nepremišljenost in pohlep po ceneni slavi,ko si se prijavila na tako primitivno oddajo!Imaš pa vse kvalifikacije ,da se prodajaš na cesti.
da si mlada,naivna bi razumela,ampak ženska zrelih letih z nič pametjo,joooo....zdaj je prepozno jokcati,mar ne??
upam da si je dala vsaj kožo porezat...da ne bo zgledala več kt shirana čunka...