Čas bo pokazal kdo bodo novi zmagovalci. Po mojem skromnem mnenju se ni za delat norca iz kitajskih avtomobilov. To me je naučil primer Hyundaija in Kije v zadnjih 20 letih in še 20 let prej razvoj japonskih avtov, ko… ...prikaži več smo mi vsi še kupovali Fiate, katre, spačke in Lade. Mercedes je bil pa znastvena fantastika, ki smo jo poznali le iz revij.
Napovedujem znaten upad prodaje vseh evropskih znamk.
PS: Vozim Octavijo, upam da še zeloooooooo dolgo zdrži, ko gledam kaj je dandanes pomembno za oglaševan
čebu golub zmagal na volitvama bomo mogoče pa se imel toliko peneza di si ga bomo lahko kupil. Jaz bom volio golub ali me skrbi da bo izgubil volitve. Bom na volitve oblekel oprano trenerku speglanu na crtu in umil se bom
Veselo bo, ko bodi ti kitajčki propadali in bo problem z rezervnimi deli !
O bed hahhaha... Kr nekaj.., Ko en kadilak...
Čas bo pokazal kdo bodo novi zmagovalci. Po mojem skromnem mnenju se ni za delat norca iz kitajskih avtomobilov. To me je naučil primer Hyundaija in Kije v zadnjih 20 letih in še 20 let prej razvoj japonskih avtov, ko… ...prikaži več smo mi vsi še kupovali Fiate, katre, spačke in Lade. Mercedes je bil pa znastvena fantastika, ki smo jo poznali le iz revij. Napovedujem znaten upad prodaje vseh evropskih znamk. PS: Vozim Octavijo, upam da še zeloooooooo dolgo zdrži, ko gledam kaj je dandanes pomembno za oglaševan
čebu golub zmagal na volitvama bomo mogoče pa se imel toliko peneza di si ga bomo lahko kupil. Jaz bom volio golub ali me skrbi da bo izgubil volitve. Bom na volitve oblekel oprano trenerku speglanu na crtu in umil se bom