V resnici je škoda besed za človeka tvoje vrste, ki na vsak možen način obrne, da bi obranil svoj ego. Vertjetno zato ker se ti v življenju nič drugega ne poklopi. Naj te potolažim, da se ti tudi to ne.… ...prikaži več Razumel si kaj je hotel povedati, a ti to ni dovolj.
On je v Ljubljani bolj popularen, kot Jezus Kristus, ker je edini, ki je iz niča človeške stiske sposoben pobrati še zadnji košček dostojanstva za ceno vsakdanjega kruha. On, kot župan je kot temno ogledalo družbe, ki ga voli. Žal!
Ne boš verjel, jaz tudi ne verjamem v fiktivne like na križcih obešene. Vsaj vem, da ga lahko po telefonu pokličem kadar želim. Pa še oglasil se bo in odgovoril takoj.
Nima ga rada samo ljubljanska srenja, njegova pozitivna Slovenija je dobila volitve in Zoki bi skoraj postal naš premie....takšna je realnost v tej podalpsko kloaki...in ljudstvo, ki izvoli takšne volitve ni žrtev ampak krivec.
In če bi postal premier takrat, bi bili vsaj na poti kam, ali v tri krasne ali pa proti Švici. In dvomim, da bi si upal zafurat državo kot tile vaši germanski nastavljači.
Tožilko bo tožil zaradi korupcije, ker je namerno zamudila rok, da so dokazi propadli. Naj mi nekdo razloži kako lahko dokaz zastara.
Točno to sem pomislil! Banda pokvarjena
Ne zastara dokaz bizgeca, zastara njegova veljavnost v postopku.
V resnici je škoda besed za človeka tvoje vrste, ki na vsak možen način obrne, da bi obranil svoj ego. Vertjetno zato ker se ti v življenju nič drugega ne poklopi. Naj te potolažim, da se ti tudi to ne.… ...prikaži več Razumel si kaj je hotel povedati, a ti to ni dovolj.
družina nič ne trpi, zfgleda da je tud miji vseen če poriva farmacevtke, sam da kak dnar od kod pride pa je mir v bajti
Janković: Zdaj je čas, da jaz koga obtožim.....zdaj je čas da spokaš...
ko te Milan izpljune si gotof
Veliki fu..č vrača udarec.
Brez pravnih fint, naj g. župan odgovori: je res ali ni res, kar se tiče farmacevtke.
On je v Ljubljani bolj popularen, kot Jezus Kristus, ker je edini, ki je iz niča človeške stiske sposoben pobrati še zadnji košček dostojanstva za ceno vsakdanjega kruha. On, kot župan je kot temno ogledalo družbe, ki ga voli. Žal!
Ne boš verjel, jaz tudi ne verjamem v fiktivne like na križcih obešene. Vsaj vem, da ga lahko po telefonu pokličem kadar želim. Pa še oglasil se bo in odgovoril takoj.
Županković, kriminalc prve klase. Parazit, ki živi na tuj račun, dokazano, da s svojim "realinim" delom ni sposoben preživeti.
Na naslednjih volitvah je bolje volit Slovenskega klošarja kot to čefursko golazen.
E to pa ne bo držalo. ampak dokler oprode dunajske spregledajo, bo slovenija že propadla v sistemski korupciji.
in zopet bo izvoljen, Fužine, Štepanjci (bivši bratje) bodo šli vsi na volitve. Slovenci se bodo pa doma p..d.l..
zorangutan opanković
Nima ga rada samo ljubljanska srenja, njegova pozitivna Slovenija je dobila volitve in Zoki bi skoraj postal naš premie....takšna je realnost v tej podalpsko kloaki...in ljudstvo, ki izvoli takšne volitve ni žrtev ampak krivec.
In če bi postal premier takrat, bi bili vsaj na poti kam, ali v tri krasne ali pa proti Švici. In dvomim, da bi si upal zafurat državo kot tile vaši germanski nastavljači.
Srčno upam, da bo končal tam, kjer je začel: na ljubljanskih Žalah iste krizanteme prodajal dvakrat.
bolje, da bi bil tiho.
Kdor hoče za menoj ?! https://mybasketteam.com/sl
pač dala mu je, danes je to pri ženskah nekaj normalnega, da za v zameno za uslugo razširi noge!