Deportirati jih v Savdsko Arabijo ali Katar, saj tako ali tako je to njihova država od koder jim je dedek vzel veliko provizij za izgradnjo teroristične celice v Ljubljani. Tam jih bodo oboževali!
Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in preprosto delo. Zdi se neverjetno, vendar ne boste odpustili sami, če ga ne boste preverili. Več 0 tem preberite tukaj...… ...prikaži več
......➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com
Poznam veliko najstnikom, ki komaj preživijo mesec in se ne morejo preseravati s tujim denarjem.
kako mi je polepšan dan, ubogi novinar,s čim se ukvarja.
Se dva Jankovića na sceni k bosta delala pizdarije
Deportirati jih v Savdsko Arabijo ali Katar, saj tako ali tako je to njihova država od koder jim je dedek vzel veliko provizij za izgradnjo teroristične celice v Ljubljani. Tam jih bodo oboževali!
Jankovićeva vnuka sta že tako velika. A že imata lepljive prste kot predniki?
Vsak mesec lahko vsakdo zasluži 25000-35000 evrov. Prejel sem zadnjega meseca 33625 evrov iz tega dela. To je enostavno in preprosto delo. Zdi se neverjetno, vendar ne boste odpustili sami, če ga ne boste preverili. Več 0 tem preberite tukaj...… ...prikaži več ......➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com