PRAVILNO JANKOVIĆ!!! V ZNAK PROTESTA PROTI VLADI ŠE DRŽAVI NAKAŽI 45 MIO IN PROTESTNO SE SKRIJTE VSI 4-JE JANKOVIĆI MED PRAŠIČE,DA VAS NIKOLI VEČ ŽIV BOG NE NAJDE!!!
BMK za Jankoviče, Beoviće, itd....Vendar je v nasprotju z logiko in tudi z navodili WHO, da se zapira ljudi v notranje prostore, namesto, da bi jih pustili praznovati zunaj...Vse to je kaprica mentalno bolnega prvega med edinimi, ki pač tako… ...prikaži več sprošča svoje frustracije..
Na Dobu bo treba dozidati še umobolnico, saj je kandidatov že v vladi precej, kaj šele širše...
Sam ne vidim problema, ker se zavedam, da lahko tudi sam prenašam covid naprej, čeprav 3x cepljen. Za se družit zunaj s popolnimi neznanci, se mi zdi smiselno, da se vsi testirajo. Bom kot vsako leto v družinskem krogu, zato… ...prikaži več zame ni pomembno, se mi pa zdi pomembno iz vidika ukrepov.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
cepivo na žalost ne pomaga...93% NBA igralcev cepljenih...uganite koliko jih je spet pozitivnih...0d 250 igralcev jih je trenutno pozitivnih 110!! Če se vam zdj da cepivo deluje, potem na žalost nimate pojma
spremljaj medije...drugače pa piše na uradni nba strani...imaš celo poimensko sezname vseh ki so zopet zboleli...ob pisanju prejšnjega sporočila jih je bilo 110...sem šel štet
Prav lepo je iti v Ljubljano, ne smrdi po slabih pleskavicah, ni trubačev, pijančevanja, svinjarije po cestah. Prav prijeten je sprehod ob lučkah in miru v mestu. Ne bo Danijele, pa Graša, pa samih Hrvaških glasbenikov, škoda je le, da… ...prikaži več domači glasbeniki mirujejo
No bo pa drugo leto bolje, pa še novega župana- županjo dobimo. Srečno Ljubljana.
Tudi prebolevnost ne pomaga, sodelavec spet zbolel, lani novembra,sam bil doma 2 meseca, zdaj v začetku decembra in bil doma 3 tedne, zdaj pa pametujte....
Ender3, pantani Ne povsem točno, aktivirali so ga po juniju. Če klikneš nanj, vidiš njegovo aktivnost. Se večkrat zgodi, da jih "reciklirajo". Da izpade bolj pristno, izgleda kot bi bilo več ljudi.
Kaj se tega zdraharskega kriminalnega Jankoviča Ljubljančani res ne boste znebili še? Isti človek na položaju od leta 2006, pa kaj tam nimate primerega kandidata za zamenjavo?
PRAVILNO JANKOVIĆ!!! V ZNAK PROTESTA PROTI VLADI ŠE DRŽAVI NAKAŽI 45 MIO IN PROTESTNO SE SKRIJTE VSI 4-JE JANKOVIĆI MED PRAŠIČE,DA VAS NIKOLI VEČ ŽIV BOG NE NAJDE!!!
Postenjakar Jankovic je demagog. Bedak brez primere. Zgornja izjava, je samo se en kamencek v mozaiku njegovih najbolj bebastih izjav.
Z Ivom Vajglom bosta ob harfi zaplesala novoletno salso in prepevala udbaškedo zore
Pravi, da je 3 x cepljen... 4 x je cepljen. Pozabil je, da je še enkrat v glavo....
Če te moti, da ga ljudje tolikokrat izvolijo, se bo treba na njih verjetno obrnit.
Mene ne bo nihče prisilno cepil, sploh pa ne noben JJ ali Jankovič. Dva največja lopova v državi
BMK za Jankoviče, Beoviće, itd....Vendar je v nasprotju z logiko in tudi z navodili WHO, da se zapira ljudi v notranje prostore, namesto, da bi jih pustili praznovati zunaj...Vse to je kaprica mentalno bolnega prvega med edinimi, ki pač tako… ...prikaži več sprošča svoje frustracije.. Na Dobu bo treba dozidati še umobolnico, saj je kandidatov že v vladi precej, kaj šele širše...
Tebe bomo poslali v njegovo avstralsko kliniko.
pbr1, daj se malo vzdrži s praznimi komentarji, komentarjev.
Sam ne vidim problema, ker se zavedam, da lahko tudi sam prenašam covid naprej, čeprav 3x cepljen. Za se družit zunaj s popolnimi neznanci, se mi zdi smiselno, da se vsi testirajo. Bom kot vsako leto v družinskem krogu, zato… ...prikaži več zame ni pomembno, se mi pa zdi pomembno iz vidika ukrepov.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
cepivo na žalost ne pomaga...93% NBA igralcev cepljenih...uganite koliko jih je spet pozitivnih...0d 250 igralcev jih je trenutno pozitivnih 110!! Če se vam zdj da cepivo deluje, potem na žalost nimate pojma
In kje si to prebral?
No, celo, še bi to bilo res, bi pa jih sicer bilo verjetno 100%.
spremljaj medije...drugače pa piše na uradni nba strani...imaš celo poimensko sezname vseh ki so zopet zboleli...ob pisanju prejšnjega sporočila jih je bilo 110...sem šel štet
Prav lepo je iti v Ljubljano, ne smrdi po slabih pleskavicah, ni trubačev, pijančevanja, svinjarije po cestah. Prav prijeten je sprehod ob lučkah in miru v mestu. Ne bo Danijele, pa Graša, pa samih Hrvaških glasbenikov, škoda je le, da… ...prikaži več domači glasbeniki mirujejo No bo pa drugo leto bolje, pa še novega župana- županjo dobimo. Srečno Ljubljana.
Jankoviću se gre samo za zaslužek, ki ga je v novoletnih praznikih veliko. Samo zato navija za obvezno cepljenje.
Tudi prebolevnost ne pomaga, sodelavec spet zbolel, lani novembra,sam bil doma 2 meseca, zdaj v začetku decembra in bil doma 3 tedne, zdaj pa pametujte....
Kako pozabili so na Natašo jemorda kaj v sorodstvu naši objektivni mediji in Maslešova diploma.
labinje👎, nov trol vzdevek, višek primitivnega propagandnega aktivizma.
Komentar na nivoju predšolskega otroka, me pa zelo spominja na Bogdana (vsaka podobnost je zgolj naključna)!!!
Ender3, pantani Ne povsem točno, aktivirali so ga po juniju. Če klikneš nanj, vidiš njegovo aktivnost. Se večkrat zgodi, da jih "reciklirajo". Da izpade bolj pristno, izgleda kot bi bilo več ljudi.
Diplomo išče udba na dnu Miljatske
Kaj se tega zdraharskega kriminalnega Jankoviča Ljubljančani res ne boste znebili še? Isti človek na položaju od leta 2006, pa kaj tam nimate primerega kandidata za zamenjavo?
Bo ta kaj protestiral ali pa navijal za kaj lastnega, ne samo proti drugim. Zase nima kaj navijati razen na sodišču.