Kako ni sram tega Srbina?? V SLOVENSKI prestpolnici je prepovedal harmonikarje in ostale !! Seveda,če je Slovenski narod proti srbskim trubačem pa še domači ne smejo igrati!! Te Jankoviče Mijatoviče in Arsenoviče je čimprtej napoditi v mesta odkoder prihajajo!! To… ...prikaži več To so kadri Vučiča in Putina zato v Sloveniji nimajo kaj iskati !!!
Ja finta v levo, Slovenske glasbe do Novega leta ne bo, po Novem letu pa spet trubači do srbskega " novega leta" pokvarjen do amena, če ni moja, tudi Slovenska ne bo, baraba, kje pa on živi, naj spoka v… ...prikaži večaj spoka v Srbijo in naj tam pleše kolo, PM.
Kako ni sram tega Srbina?? V SLOVENSKI prestpolnici je prepovedal harmonikarje in ostale !! Seveda,če je Slovenski narod proti srbskim trubačem pa še domači ne smejo igrati!! Te Jankoviče Mijatoviče in Arsenoviče je čimprtej napoditi v mesta odkoder prihajajo!! To… ...prikaži več To so kadri Vučiča in Putina zato v Sloveniji nimajo kaj iskati !!!
Res je, "Trubači so tudi mene motili," je pojasnil Janković - in se posipal s pepelom. Ja pa ja! Blefer, ki nas ima za norce!
Ko špilajo trubači, je vse ok. Ko se najavijo harmonikarji, je pa treba vse prepovedati.
Ja finta v levo, Slovenske glasbe do Novega leta ne bo, po Novem letu pa spet trubači do srbskega " novega leta" pokvarjen do amena, če ni moja, tudi Slovenska ne bo, baraba, kje pa on živi, naj spoka v… ...prikaži večaj spoka v Srbijo in naj tam pleše kolo, PM.
Baraba je ta človek, huda baraba.
Bodo pa po novem letu spet lahko trubači po Ljubljani saj pravoslavci 6.1. praznujejo Božič.
Odlično ! Sedaj pa naj prepovedo še razbijanje cerkvenih zvonov !!
...ko se ti bodo drli s stolpa, boš pa zahteval - kaj ?
Ekvilibrij takrat bo pa tiho kot miška, ker šerjati bi mu gobec odrezali ne samo roke, pa babo bo imel pokrito , tale izdajalec Evropske kulture.
Banda komunajzarska! Samo zaradi tega, ker čefurjad ne mara slovenske glasbe in je folk malo pokritiziral trubače!