Slovenija
13 ogledov

Janković: Resnica je moj najmočnejši dokaz

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Igor Golob 17:25 27.april 2013.

edina resnica je da še dosedaj ni bil nihče sposoben tega pokvarjenca in njegovo familjo strpati v arest in prepovedati njegovo stranko,ki temelji na korupciji,plagiatorstva in lažeh,adijo slovenija,ki si v rokah balkanske mafije na čelu z don jankovićem

• franke 18:07 27.april 2013.

DOLGO SEM MU VERJEL,SEDAJ PA VIDIM DA JE POKVARJEN IN MISLI DA IMA SAMO ON PRAV. BOGATAŠI FUJ.

• macko 19:13 27.april 2013.

ne ga sjat, lubi slovenci, jankovič nikol ne laže, samo pravilno ga je treba poslušat...

• Franc Zorko 19:54 27.april 2013.

Pa čujte, Janković je poštenjačina, pa kaj te mate vi njega za lopova ali kaj, pa sina statudi poštena, pa lepo vzgojena, dajte no malo več spoštovanja do njih.

• Franc Zorko 19:54 27.april 2013.

Pa čujte, Janković je poštenjačina, pa kaj te mate vi njega za lopova ali kaj, pa sina statudi poštena, pa lepo vzgojena, dajte no malo več spoštovanja do njih.

• PIKO5 20:36 27.april 2013.

Tega srboslavcai in njegovo skorumpirano družino bi že zdavnj morali na DOBU klavir špilat.

• Scott 22:10 27.april 2013.

Pravilno poslušati ja, a kaj, ko ne govori tekoče SLOVENSKO.?Vsak sladoledar iz Kosova lepše, predvsem pa tekoče govori naš jezik in se ga/jih popolnoma razume!

• prosti.strelec 07:54 28.april 2013.

Problem te države je pravnost, na katero se Jankovič sklicuje takrat ko mu odgovarja. Slabi zakoni so mu omogočili da je prišel do premoženja, sedaj bi rad pa še moralo prekrojil po svoji podobi. Če je to moralno kar on ...prikaži več počne potem pa naj takoj vse propade v tej državi. Morale ni znal vcepiti niti svojim otrokom ne pa da nam sedaj razlaga kako moralen je. Moralno bi bilo da takoj odstopi z mesta župana Ljubljane. In pika.

• dragec 12:09 28.april 2013.

Jankoviću, dosadio si tim slovencima BRE, Vreme na jugu je lepo, poberi kapital, prodaj kuće i beži BRE.

• privat 22:12 23.avgust 2013.

veze in poznanstva so problem...pa resnica nikoli ne pride na površje!

• privat 11:53 11.september 2013.

vedno me nasmeje izjava...resnica je moj najmočnejši dokaz!!! Res se sprašujem...ali imamo res tako butasto sodstvo...policijo...sovo...kaj ni niti malo več pameti in poštenja???

• Predator75 08:33 28.april 2013.

Pričam ti priču o priči. (Se opravičujem vendar prevod ni tako originalen)

• izRODEk 18:31 27.april 2013.

Meni se zdi zadeva zelo prozorna: Pač, gre za politični linč Jankovića podobno, kot se je to dogajalo z Golobičem ali Kresalovo.Glede obtožb je zadeva enostavna: bile so obtožbe zoper Jankovića, on jih je zdaj z dokazi ovrgel, na ...prikaži več vrsti so tisti, ki ga obtožujejo, da dokažejo nasprotno. Tako to poteka, če se boriš za pravico.Jaz ga absolutno podpiram.

• Lavdan 21:07 27.april 2013.

Ni povedal kolikim je dolžan osebno in koliko firm in espejev je propadlo zaradi njega in njegovih mahinacij. V kombinaciji z Grepom nateguje vse banke in izvajalce in spravlja firme v stečaj. Ščitijo ga slabi zakoni, pokvarjeni advokati in mafija.

• 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 10:13 11.september 2013.

Takih ki govorijo resnico,je poln IG in DOB.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.