Slovenija
30 ogledov

Janković zavaroval terjatve do podjetja sinov

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mmiillaann 13:35 09.avgust 2012.

Oći, oći, a bo ves zapor naš?Ne Jurćek to pa ne.Bo imel pa vsak čisto svojo celico.

• mirko 19:42 09.avgust 2012.

Novodobna familija Al Capone v Sloveniji. To bi bil zelo zanimiv roman ali pa celo film-kriminalka. Jankovič mlajši reče svoji mrgi: "ubij ga ! " (novinarja, zato ker preveč vohlja okoli mojih poslov).

• coklar 22:46 09.avgust 2012.

poglej si kdo je bil predsednik takratne vlade!!!

• Maxximus 13:02 11.avgust 2012.

DOST MAM!

• Trsten 09:06 09.avgust 2012.

Tole smrdi po novi prevari oziroma nadmudrivanju po Zokijevsko Saraonsko, jasno lopovsko.

• izvedenec 09:22 09.avgust 2012.

to je spregled pravne osebe, dejanski lastnik dolgov Electe d.o.o. je Zokun, Davčna uprava seveda tega noče videti, čeprav masovno vlaga tožbe v drugih primerih

• KLOBO 11:04 09.avgust 2012.

Pingvini pravijo!! Tako se dela, goljufaj kradi, utajuj davke, okoli prenašaj upnike, ti imaš vse kvalitete za PS, zato si naš!!

• glupi_n 14:40 10.avgust 2012.

Tisti SDK je ukinila Drnovškova vlada! Na vsak način so želeli odstaviti Romano Logar, takratno uspešno direktorico, in so enostavno ukinili kar SDK.

• kapibara 08:04 09.avgust 2012.

- Kako je pa s plačilom cerka 8.mil neplačanih davkov..- a ima še zmeraj potuho na to plačilo....???

• Niko_K_ 09:55 09.avgust 2012.

Šerif spet meša kakec...

• Niko_K_ 09:57 09.avgust 2012.

"Oči, a to bo vse MOJE?""Rekel sem NAŠE, Jurček."

• Niko_K_ 09:57 09.avgust 2012.

"Oči, a to bo vse MOJE?""Rekel sem NAŠE, Jurček."

• dragec 10:02 09.avgust 2012.

Klasičen primer tajkunstva, kako se krade, ropa in bogati na legalen Slovenski način!

• Tupamaros 10:18 09.avgust 2012.

Uh, kje je stara dobra SDK? Ker je bila zelo efikasna so jo roparji državnega in zasebnega premoženja na začetku življenja samostojne Slovenije hitro ukinili. DURS? Društvo Uspešnih Roparjev Slovenije. LP Tupamaros

• Mr.Bean 10:37 09.avgust 2012.

In kaj pravi Pozitivna Slovenija?

• gunfight 10:44 09.avgust 2012.

Mutibariči Jankovići...

• dragec 10:55 09.avgust 2012.

Pred 20 timi leti je takratno - sedanja oblast načrtno ukinila SDK. To je še ena v nizu potegavščin (ob privatizaciji, mešetarjenju z delnicami, preprodaji podjetij na SLO način, kvazi uspešnost takoimenovanega realnega sektorja, delo bank - po domače, tajkunstvo, ...prikaži več odpiranja sp- jev, stečaji, dadzorni odbori, upravni odbori, odpravnine, ...) Uh mater koliko smo pokvarjeni, da smo tako zavozili to našo lepo in nedužno slovenijo. Državljani Slovenije predlagam, da se javno izjasnimo za ukinitev politične fraze - ZA TO JE KRIVA DRŽAVA.

• KLOBO 11:07 09.avgust 2012.

In tako se bodo Jankovićevi upniki spet obrisali pod nosom!! In kje so "organi"!? Ti so na dopustu, lopovi pa kradejo še tisto, ki je še ostalo!! Ni čudno, da Opankar javno poziva "organe" naj ga začnejo preiskovat ! To ...prikaži večo se bo zgodilo takrat, ko bo vse jankovićevo premoženje in premoženje njunih sinov, krepko zavarovano, da ne bo mogel na njega nihče poseči!! Tako pač dela največja mafijska družina v SLO!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.