Slovenija
6485 ogledov

Janša bo moral kmalu ukrepati, tako slabo mu ni kazalo že dolgo

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • popokatopetl 22:45 16.december 2024.

Ja, ukrepati: Majke mi, majke mi, majke mi, v penzijo!

• bobubob 18:52 16.december 2024.

Janša je že ukrepal. Sedaj žanje. A še bistveno premalo. Mimogrede, slovensko AfD alias Resnico so pa anketarji izpustili? Ker ne spada med jedrno odgovorne stranke ? Ker jemlje glasove vsem in če bo njih nekoč 'jebe*no več' bodo gradovi ...prikaži več novodobnih levodesnih jedrno odgovornih fevdalcev 'goreli' ?

• Nevica 04:56 17.december 2024.

Vonta je po mrcvarjenju Tomašiča prijavila, d bo preiskovala tudi vse druge stranke in njihova financiranja. Juhej! Spet bo SVOBODA preiskovala Svobodo – tako kot je pri vseh ostalih komisijah, ki se krvavo borijo za levičarsko poštenje in kjer se ...prikaži več vsi postopki ustavijo. Resno me zanima kako bo obrazložila 100.000 EUR VukoviĆevi iz GENI?????

• jakec1575 22:41 16.december 2024.

golobova vlada se prisegla ni, pa sta jo nsi in sds blokirala s 30 zakonskimi predlogi za pol leta. jebem ti govno. a prodajajo se za kultivirane zrele politike.

• Ender3 22:58 16.december 2024.

jakec 👍👏👏👏👌 dovoli, da se ti pridružim komentarju z ✍

• Nevica 05:13 17.december 2024.

Tudi tebe očitno delovne stranke motijo, no saj imaš svobodno urejeno zdravstvo.... in samo upaš lahko, da ne zboliš!!!! Pa Boštjančič je spet kupil poslovne protore v enem tednu tokrat v Lesnini....še hitreje kot Litijsko - za prijatelja, ki je ...prikaži več bil v ozadju financiranja stranke Svoboda pred volitvami. Sami rokohitrski posli!

• Ender3 19:49 16.december 2024.

Jajo že ukrepa ! Danes je Golob javnosti omenil, da zanje ni bilo 100 dni miru in, da so kot destruktivna opozicija od prvega dne nastopa te vlade. Potem se zbudijo na Nori24tv in takoj objavijo njihovo mantro https://nova24tv.si/opozicija-golobu-izpolnili-niste-nobene-predvolilne-obljube-razen-revansizma-nad-drugace-mislecimi/ To ...prikaži večo je čista paranoja brezupa in ne konec kot, to navaja prežaljeni Tomašič, ko mu je preizkovalna komisija predočila dejstva..

Mehičanka76 01:13 17.december 2024.

Večini naštetih z Janezom na čelu, bi morali prepovedati politično udejstvovanje v Sloveniji. Dovolj so pokradli, sprli narod med sabo ter si nagrabili premoženja še za kakšno generacijo naprej.

• Nevica 05:07 17.december 2024.

Živela demokracija po levičarsko!

• Nevica 05:08 17.december 2024.

Svet prepoveduje totalitarne politike, ne demokracijo! In mi vemo kdo pri nas je tisti, ki je v mirnem času, po vojni izvajal politične likvidacije

Slayer 06:20 17.december 2024.

Bodimo realni,z roko v roki so vsi kradli!!!

• Ender3 23:04 16.december 2024.

Aktivisti pozor, če pride to v javnost potem kmalu noben Matoz in Janšavi kletni advokati ne bodo dovolj..To bo zagotovo konec njegove kriminalne kariere.. https://n1info.si/novice/slovenija/poslanci-svobode-predlagajo-prost-dostop-do-dokumentov-o-trgovini-z-orozjem/

luckyss1 03:34 17.december 2024.

Na prvem delovnem zasedanju parlamenta v prvih 30 sekundah so začeli delati sranje (kot je že @Jakec1575 pravilno ugotovil) sedaj pa se gredo že "mitinge resnice" v stilu Miloševića...Janezi je zavohal vojno stanje v EU in brusi nože, da bi ...prikaži veči spet klali lasten narod..

• sokol7 12:36 17.december 2024.

Če bi kdo klal lasten narod si ti prvi klavec . Očitno si potomec partizanskega klavca in dobivaš borčevsko podporo.

luckyss1 12:59 17.december 2024.

Domobranci , ki so Hitlerju prisegli že v času ko se je vedelo za koncentracijska taborišča in druge svinjarije, so s plačo, opremo in orožjem tretjega rajha klali izključno Slovence... Takšnega izdajstva in kolaboracije ni bilo v celotni tedanji Evropi...Še ...prikaži več srbski četniki so poleg partizanov pobili tudi kar nekaj okupatorjev...In politika SDS je le domobranstvo 2.0, nič drugega..

• munja 22:28 16.december 2024.

Endrek se spet repenčiš??? Najprej se nauči pravilno slovensko pisat!!!!

• Ender3 22:56 16.december 2024.

munja, če se mi pa tako mudi jebat kletne glodavce. Počakaj, da presedlam na tablico. Veš moj vid ni čisto takšen kot tvoj, če pišem po tipkovnici telefona. Izgubil sem globoki vid zato mi oprasti za napake..

• atamama 20:53 16.december 2024.

Jaz pa sploh nisem v skrbeh za Janeza. Po političnih potezah, po podlih dejanjih v povezovanju s strankami iz tujih držav, po ''financiranju'' iz prepovedanih virov mu je vsekakor ostala še kakšna ideja iz skript, ki jih je dobil v ...prikaži več šoli ZKJ v Kumrovcu. Med pogovorom z Janezovim političnim sopotnikom iz mladih let je prišlo veliko idej, skrajnih, ki jih je imel. Tako skrajne da so se v ZKS ustrašili. Kaj pa mi, nas je tudi strah?

• Nevica 05:01 17.december 2024.

To so imel v mislih finančne nabirke Nike Kovač s strani Sorosa, Obame, južnoameriških diktatur in nemških levičarskih skrajnežev, ki so bile običajno medijsko obeležene? Menda nisi mislil, da so bila kolesarjenja ob petkih brezplačne spontane akcije? Ob vsem naj ...prikaži več ne pozabimo, da so v tujini razkrili Golobove posle v Geni in celo njegovo financiranje Kurtijevega prevzema oblasti na Kosovu, ki je po vseh drugih virih omogočil pranje GENI denarja v zasebne namene na način, da se je za gotovino izbr

• Nevica 05:04 17.december 2024.

tako se je za gotovino izbrisala vsaka sled.

• leonardo 06:27 17.december 2024.

Če ga Janezek bolj biksa bolj se mu tresejo tla pod nogami. Vsekakor pa tudi njegovi verniki spoznavajo, da tako ne bo šlo več naprej. Ostanejo mu le njegovi v parlamentu ( četudi je kdo norm<alen) ščiti svojo rit. Mislim ...prikaži večm dobro plačano nedelo!

• Jernej65 23:48 16.december 2024.

Ubogi Janez je mislil, da bo z igranjem žrtve pred celjskim sodiščem in z avtobusi skup navoženimi penzionisti, ki jim je dal za sendvič da protestirajo njemu v prid, pritegnil pozornost, se je krepko zmotil. Rezultat njegove nove slovenske pomladi, ...prikaži več je padec popularnosti. V teh 35 letih, se ni še ničesar naučil. Misli, da če je Trampu uspelo z zaničevanjem sodišč, bo njemu tudi. Uštel si se.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.