Čak mal, vsi smo plačali cepiva, katera so zastonj, vsi smo plačali teste, katera niso več zastonj/ jih plačujemo dvojno, kot se očita STA za porodajo novic !!..
Necepljeni plačujemo cepiva in zdravljenje pocepitvenih zapletov, pa seveda svoje zdravljenje. Sedaj pa potrebujemo samo statistiko, bazirano na pravih podatkih. Koliko je česa. Bojim pa se, da bo, po trditvah dela stroke, odkrivanje stranskih učinkov trajalo leta... Zato pa -… ...prikaži več zdrava pamet. Ne bom poizkusni zajček za gensko terapijo. Cepljeni pa so zaščiteni , ne ogrožam nikogar. Bodo cepljeni N-krat sami plačali svoje zdravljenje, ker jim ga oni, cepljeni (N+1)-krat ne bodo hoteli?
Mehičanka76,tašča po cepljenju že 2x pljučnico dobila ,soseda tudi,znancu veke zatekle ,ni glih lep ,definitivno se ne cepim .Vsak po svoje o sebi odloča .Tudi uran je v cepivu,ni več nobena skrivnost,samo od stroke tega ne boš slišala
Ukinete brezplačno testiranje, ukinete testiranje! Jaz se recimo že itak ne testiram od meseca aprila dalje, ker nihče tega ne preverja, zdaj pa mislite, da bo kdo to še plačeval?!? Ste blesavi?!?
Tudi ob obisku zdravstvenega doma? Torej, kdorkoli bo rabil zdravnika, se bo moral gensko spremeniti (mar na med. fak. že poučujejo zdravljenje GMO?), ali (poleg zavarovanja) še enkrat plačati (test)? Kaj pa, če bo novo ministrstvo za digitalizacijo necepljenim poleg… ...prikaži več Urbane blokiralo tudi TRR?
Naj jim Bog povrne stokrat, če jim ne bo prej povrnila pravna država (oz država polna pravnikov, po domače). CISP, naprej!
Nakloni mi malo strpnosti in pomisli na žabo, ki so jo začeli kuhati....tudi ona ne razume sporočila receptorjev, ki ji sporočajo, da je v prijetno topli vodi, skoraj pretopli....
jest sem za. sam plačam testiranje, tudi zdravljenje če želite, če bom zbolel za c-19. smo zmenjeni. samo zahtevam pa, da za vse, ki bodo cepljeni in bodo zboleli ali kogarkoli okužili pa naj vse stroške nosijo osebno iz lastnega… ...prikaži več žepa vlada in NIJZ. tako da lepo plombo na njihovo premoženje. pa gremo. jest plačujem davke in plačujem ovezno in dodatno zavarovanje. in če ste kupil teste za državni denar, sem ga že plačal. ko ga boste iz svojga žepa, pa bluzite.
Saj ste še zdaj. Je pa res, da tisti, ki ni dokončal posebne šole, se težko vpiše na faks - kaj šele, da ga zaključi. Tako da zelo, zelo težko, kljub vrhunski izobrazbi pri stricu Googlu, težko shaja v življenu.… ...prikaži več Še dobro, da ima rdečo tovarišijo, ki mu pri tem pomaga. Žal neuspešno...
Ne vem, kaj se levaki razburjate? Po vašem ni več komunistov. Bivši komunisti pa so zgolj Janša, Grims... Za njih pa vi pravite, da je v kraških breznih zaradi razkroja desettisočev poklanih s strani komunistov sedaj zopet dovolj prostora.
oneh, tvoje posploševanje in naslavljanje nasprotnikov je že davno mimo, je le način obrambe politikov. Večina državljanov nima ne politične, ne verske opredelitve, in takšno tvoje naslavljanje jemljeje, kot žalitev in odtod tudi vznemirjanje ob katerem se ti , pubertetniško izživljaš !
Večini teh (razen zelo redkih starejših naivnih izjem ali mladih idealistov) je skupno, da želijo razpolagati s sadovi tujega dela. Zato mrzijo red,mir in blagostanje. Po tem jih prepoznamo. Ker le v času neredov/strahu/revščine lahko vladajo in jemljejo. Vsak ki… ...prikaži večki živi od lastnega dela ima rad mir in urejenost, da lahko nemoteno ustvarja.
Sicer pa - do neke mere so tudi paraziti potrebni. Do neke mere. Ta civilizacija pa je očitno to mero izgubila.
enostavno nas stiskajo ob zid, do zidu še malo manjka, potem pa samo še v kot u čošak ... žal ne bo več izhoda ... nabijajo do konca pa to je to ... časovno se bo tole še stopnjevalo ...… ...prikaži več ni druge cepit, pa naj gre vse u tri pm
Jure Predanič je češ,da je gimnazijski maturant,ki je duševni in onkološki bolnik.Bojda naj bi bil štepanjski sadist in psihopat brez primere,tako da mu niti brat Grega ne seže do kolen.
Zmeda na zmedo! Saj sploh ne vemo več kaj se sme in kaj ne. Po moje bo čas, da se ta zmedena vlada spoka iz položaja, dokler smo ljudje še kolikor toliko prisebni.
Čak mal, vsi smo plačali cepiva, katera so zastonj, vsi smo plačali teste, katera niso več zastonj/ jih plačujemo dvojno, kot se očita STA za porodajo novic !!..
Zdaj boš dobila samo cepivo zastonj, ne boš nič prikrajšana, jaz pa sem prikrajšani, ker ti plačujem testiranje za vsak drek .
Zakaj bi se pa jaz testiral zate?!? Saj sem zdrav!
@vozniček- JE TAKO !!
"da tisti, kdor je cepljen, ne bo plačeval za tiste, ki niso cepljeni. " - Torej mi ne cepljeni pa moramo plačevatei cepiva za ceplence..
... in cepljeni za zdravljenje necepljenih bolnikov...
Necepljeni plačujemo cepiva in zdravljenje pocepitvenih zapletov, pa seveda svoje zdravljenje. Sedaj pa potrebujemo samo statistiko, bazirano na pravih podatkih. Koliko je česa. Bojim pa se, da bo, po trditvah dela stroke, odkrivanje stranskih učinkov trajalo leta... Zato pa -… ...prikaži več zdrava pamet. Ne bom poizkusni zajček za gensko terapijo. Cepljeni pa so zaščiteni , ne ogrožam nikogar. Bodo cepljeni N-krat sami plačali svoje zdravljenje, ker jim ga oni, cepljeni (N+1)-krat ne bodo hoteli?
naklo- govorimo o cepivu ! Mi necepljeni plačujemo zdravljene posledic cepljencev
kdo bo pa placal, ko bodo cepljeni zbolel?
necepljeni,ker bomo samo še mi delali
krucefiks ha ha ha! malo ste vsi skupaj hecni s cepilno bojaznijo.
Mehičanka76,tašča po cepljenju že 2x pljučnico dobila ,soseda tudi,znancu veke zatekle ,ni glih lep ,definitivno se ne cepim .Vsak po svoje o sebi odloča .Tudi uran je v cepivu,ni več nobena skrivnost,samo od stroke tega ne boš slišala
Plačljivo testiranje,saj plačujemo zavarovanje.
Ukinete brezplačno testiranje, ukinete testiranje! Jaz se recimo že itak ne testiram od meseca aprila dalje, ker nihče tega ne preverja, zdaj pa mislite, da bo kdo to še plačeval?!? Ste blesavi?!?
Janša: Digitalno potrdilo tudi za obiske ustanov......Tudi ob obisku na Dobu ?
Seveda, če imaš koga tam.
Tudi ob obisku zdravstvenega doma? Torej, kdorkoli bo rabil zdravnika, se bo moral gensko spremeniti (mar na med. fak. že poučujejo zdravljenje GMO?), ali (poleg zavarovanja) še enkrat plačati (test)? Kaj pa, če bo novo ministrstvo za digitalizacijo necepljenim poleg… ...prikaži več Urbane blokiralo tudi TRR? Naj jim Bog povrne stokrat, če jim ne bo prej povrnila pravna država (oz država polna pravnikov, po domače). CISP, naprej!
Ej, bubolo, čisto si zabluzil...kaj je sploh tvoje sporočilo?
Nakloni mi malo strpnosti in pomisli na žabo, ki so jo začeli kuhati....tudi ona ne razume sporočila receptorjev, ki ji sporočajo, da je v prijetno topli vodi, skoraj pretopli....
jest sem za. sam plačam testiranje, tudi zdravljenje če želite, če bom zbolel za c-19. smo zmenjeni. samo zahtevam pa, da za vse, ki bodo cepljeni in bodo zboleli ali kogarkoli okužili pa naj vse stroške nosijo osebno iz lastnega… ...prikaži več žepa vlada in NIJZ. tako da lepo plombo na njihovo premoženje. pa gremo. jest plačujem davke in plačujem ovezno in dodatno zavarovanje. in če ste kupil teste za državni denar, sem ga že plačal. ko ga boste iz svojga žepa, pa bluzite.
Eno leto nazaj smo pa bili teoretiki zarote ko smo že vse to omenili kaj bo,ampak ovcam se ne da dopovedat ,razumejo samo beeee beeee
Saj ste še zdaj. Je pa res, da tisti, ki ni dokončal posebne šole, se težko vpiše na faks - kaj šele, da ga zaključi. Tako da zelo, zelo težko, kljub vrhunski izobrazbi pri stricu Googlu, težko shaja v življenu.… ...prikaži več Še dobro, da ima rdečo tovarišijo, ki mu pri tem pomaga. Žal neuspešno...
žalostno je to,da so močno kršene svoboščine,ki pa jih nekateri zavedno podpirate ,eni ste pač navajeni da ste počasi kuhane žabe
in kdaj bodo začel pobijat komuniste, saj se jih virus baje ne prime ?
Tvoja izjava je zrela za ukrepanje,a ne samo administratorja. Uredništvo portala naj dosledno preverja kršitve pravil komentiranja na tem mediju.
Takoj "lada njiva",ko bo vaša glava navzdol.....
Ne vem, kaj se levaki razburjate? Po vašem ni več komunistov. Bivši komunisti pa so zgolj Janša, Grims... Za njih pa vi pravite, da je v kraških breznih zaradi razkroja desettisočev poklanih s strani komunistov sedaj zopet dovolj prostora.
oneh, tvoje posploševanje in naslavljanje nasprotnikov je že davno mimo, je le način obrambe politikov. Večina državljanov nima ne politične, ne verske opredelitve, in takšno tvoje naslavljanje jemljeje, kot žalitev in odtod tudi vznemirjanje ob katerem se ti , pubertetniško izživljaš !
Grims ni bil nikdar komunist. Je tako trapast da so se tudi komunisti odrekli.
No ja, če bo kakšen komunist manj, prav gotovo ne bo neke nacionalne škode, prej korist. Pa še kakšna maškarada bo manj.
Večini teh (razen zelo redkih starejših naivnih izjem ali mladih idealistov) je skupno, da želijo razpolagati s sadovi tujega dela. Zato mrzijo red,mir in blagostanje. Po tem jih prepoznamo. Ker le v času neredov/strahu/revščine lahko vladajo in jemljejo. Vsak ki… ...prikaži večki živi od lastnega dela ima rad mir in urejenost, da lahko nemoteno ustvarja. Sicer pa - do neke mere so tudi paraziti potrebni. Do neke mere. Ta civilizacija pa je očitno to mero izgubila.
Janša, nič nam nisi plačal iz svojega žepa. PCT je obvezen; če je brezplačno cepivo, morajo biti tudi testi. Kje je US?
enostavno nas stiskajo ob zid, do zidu še malo manjka, potem pa samo še v kot u čošak ... žal ne bo več izhoda ... nabijajo do konca pa to je to ... časovno se bo tole še stopnjevalo ...… ...prikaži več ni druge cepit, pa naj gre vse u tri pm
Jure Predanič je češ,da je gimnazijski maturant,ki je duševni in onkološki bolnik.Bojda naj bi bil štepanjski sadist in psihopat brez primere,tako da mu niti brat Grega ne seže do kolen.
Zmeda na zmedo! Saj sploh ne vemo več kaj se sme in kaj ne. Po moje bo čas, da se ta zmedena vlada spoka iz položaja, dokler smo ljudje še kolikor toliko prisebni.
Saj je že čas, ne vem kaj čakajo.
https://www.youtube.com/watch?v=x8JKRvUzcIw. Pri nas nekoga takega seveda nimamo. Žal.
Skrajni čas, da se fašist pobere
Ja, ti, poberi se v jugo
https://scontent.flju2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/215532111_1852242308278735_7037628250206404934_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=o09mSxOjBI0AX_25ktv&_nc_ht=scontent.flju2-2.fna&oh=e24e57bcab4cc93a50c0b5aa1758d8f1&oe=60F597F0
pol kilometra dolg link, potem pa slikca ene mamce ...odlično
hahaha , sploh ne vem kako mi je tole raztalo