Klobo edino govedo je tisto ,ki si ga kot je že znano redno porival v štali shizofrenik janševski! Klobo pa ti veš ,da je spolno občevanje ali sodomija kaznivo po zakonu!
Janša naj se že sprijazne,da bi ga morali nagnati tudi iz politike ker v drugih državah taki ki imajo toliko masla na glavi kot on odstopajo sami,njega potpirajo samo njegovi vojščaki v sranki ker so isti kot on,saj bo tudi… ...prikaži več kandidideral za precednika stranke zato ker ga drugje nemarajo
Juga je bila premajhna za dva takšna goveda, kot je Janša, in ta edini je moral pristati ravno v Sloveniji!
govedo, a si ti sploh toliko brihten, da sploh veš , kaj nič ne veš in nič ne poveš !!
govedo, a si ti sploh toliko brihten, da sploh veš , kaj nič ne veš in nič ne poveš !!
Joj, KLOBO, po tvojem pisanju vidim, da Jajek ni edino govedo v Sloveniji, ampak ima dobro družbo-tebe!!!
Janez, kaj se čudiš tem tipom v Penu. Mati partija jih je vzgojila tako in ne znajo drugače.
Bolnik.
klobo ti si govedo,pa prasec si tudi ves
Klobo edino govedo je tisto ,ki si ga kot je že znano redno porival v štali shizofrenik janševski! Klobo pa ti veš ,da je spolno občevanje ali sodomija kaznivo po zakonu!
KDO JE PA TEBE VZGOJIL,VERJETNO JANŠA.
JANŠA ,KAJ NE BOŠ DAL ŽE ENKRAT MIRU.
NO, partija me ni in tega sem vesel. Tudi JJ me ni, imam mamo in očeta in sem jima hvaležen za vse kar sta naredila zame.
Janša naj se že sprijazne,da bi ga morali nagnati tudi iz politike ker v drugih državah taki ki imajo toliko masla na glavi kot on odstopajo sami,njega potpirajo samo njegovi vojščaki v sranki ker so isti kot on,saj bo tudi… ...prikaži več kandidideral za precednika stranke zato ker ga drugje nemarajo