Ja, nič...
Bo pa eno knjigico na hitrco skup sklamfal in jo boste ovce morale kupiti
Naslov bo "kako sem postal poštenjak" in med platnicami bo 100 praznih belih listov...He, he..
JJ ima prav. Šok, stres zaradi odpovedi pri hudo bolnem človeku povzroči poslabšanje, smrt in kar se tega tiče je Veseli deloval neetično. To se ne dela. Srbska posla. Sodišča sodijo rezultatsko. Reverse engineering. Rezultat mora biti kriv je, potem… ...prikaži več iščejo argumente, ki pokrijejo odločitev.
Zanimivo, zanimivo, kam pelje ta pot, verjetno ga bodo spet po krivem dali v zapor, tik pred volitvami, komunisti imajo rek, kako je že rekel palček " prvo diskreditacija, če pa to ni dovolj, pa likvidacija" (g. Kramberger je pravi… ...prikaži veči primer), krivosodje jim pa pomaga, saj uni debil, kateri je JJ grozi s smrtrjo je bil oproščen in potem se levičarsko politični "nepristranski" sodniki-ce čudijo, da narodu film poči.
Prav to: diskreditacija, nato likvidacija si je zamislil tvoj ljubljeni Twito, pa se je opekel. Žal mi je le, da je kazen za tako absurdno diskreditacijo tako nizka, ker očitno podalpskega Trumpa samo to peče!
bodočihostar, spet LAŽEŠ, tvoj palček je to povedal, tako je delal tvoja kurčeva partija in spet dela, marš golazen levičarska, d.as že enkrat kuga pobrala in bi imela Slovenija mir pred vami
Plavi ...🖕 mir v sloveniji bo nastopil, ko vašega ideologa več ne bo..Tisti dan bodo zanamci praznovali kot dan osvoboditve od sektaškega političnega nasilja..
Puklasti.. sodišča sodijo v imenu ljudstva in ne v imenu posameznika. Kdo je kriv, da vaš mastermaind tako zvesto obiskuje sodišča in plačuje stroške tudi Matozu..
Katapultirajte ga za vedno
A si kaj boljši od rdečih klavcev? V Sloveniji je večstrankarski sistem! Vsak voli kaj mu je bližje in ti bi presojal za vse?
Ne podpiram domobrancev,tako kot ustašev na hrvaškem in četnikov v srbiji ne.Čist simpl odgovor sem ti dal.
Ja, kaj hočemo. Nova akcija zbiranja denarja za gospoda JJ.
Janezek, Janezek počasi se boš moral navaditi, da ne moreš vsepovsod otresati jezika brez nadzora.
A ja, pozabil sem vprašati, če je ta strošek že upoštet v dražbeni izkupiček ali bomo zbirali zamaške?
Ti ne rabiš nič, ti samo uživaj v naslajanju...
Nekam veliko tožb izgublja zadnje čase Matoz....kaj so sošolci odšli iz sodstva?
Ma spele naj se že na pogorišče zemlje,dost ga imamo,že 30. let nam serje po glavi!!!
Boš še malo pocakal. Stavim, da bo vsa ta ptiča falangat že zdavnaj izginila, ko bo Janša še vedno aktiven.
Jsnša ima pravico, da se izreče, da je osel in ne človek ! Oslu ne morejo izreči sodbe !
Nimam nobene lutke za donirat...
Ja, nič... Bo pa eno knjigico na hitrco skup sklamfal in jo boste ovce morale kupiti Naslov bo "kako sem postal poštenjak" in med platnicami bo 100 praznih belih listov...He, he..
Bo janshiqijev potrčko lažnivi Logar porihtal sodstvo, ko dobi 20+%! Logar je intelektualno še bolj prazen kot poharjeva fafonka....
Zopet bo dražba, da se uboga žrtev ki ga vsi jebejo, dokoplje do denarja.
B-ravo-sodje ! :)
Desnuharčki, zberite denar za Janeza, pa čeprav boste stradali. Saj boste v nebesih poplačani, hehehe.
Janez ,zdej pa nehaj s temi tožbami,mi ti nebomo mogli več pomagat.Moral se boš malo umirit, pa mal bl priden bit. Sej bo šlo ane.
JJ ima prav. Šok, stres zaradi odpovedi pri hudo bolnem človeku povzroči poslabšanje, smrt in kar se tega tiče je Veseli deloval neetično. To se ne dela. Srbska posla. Sodišča sodijo rezultatsko. Reverse engineering. Rezultat mora biti kriv je, potem… ...prikaži več iščejo argumente, ki pokrijejo odločitev.
Zanimivo, zanimivo, kam pelje ta pot, verjetno ga bodo spet po krivem dali v zapor, tik pred volitvami, komunisti imajo rek, kako je že rekel palček " prvo diskreditacija, če pa to ni dovolj, pa likvidacija" (g. Kramberger je pravi… ...prikaži veči primer), krivosodje jim pa pomaga, saj uni debil, kateri je JJ grozi s smrtrjo je bil oproščen in potem se levičarsko politični "nepristranski" sodniki-ce čudijo, da narodu film poči.
Prav to: diskreditacija, nato likvidacija si je zamislil tvoj ljubljeni Twito, pa se je opekel. Žal mi je le, da je kazen za tako absurdno diskreditacijo tako nizka, ker očitno podalpskega Trumpa samo to peče!
bodočihostar, spet LAŽEŠ, tvoj palček je to povedal, tako je delal tvoja kurčeva partija in spet dela, marš golazen levičarska, d.as že enkrat kuga pobrala in bi imela Slovenija mir pred vami
Plavi ...🖕 mir v sloveniji bo nastopil, ko vašega ideologa več ne bo..Tisti dan bodo zanamci praznovali kot dan osvoboditve od sektaškega političnega nasilja..
Bomo pa še to zbral ! Samo zapomnite si, da taksna sodna farsa ne prispeva k zaupanju in vecjemu ugledu sodstva.
Puklasti.. sodišča sodijo v imenu ljudstva in ne v imenu posameznika. Kdo je kriv, da vaš mastermaind tako zvesto obiskuje sodišča in plačuje stroške tudi Matozu..
Sodelavec pri umoru pa ves evforičen...
Podobno kot ti z novim nick imenom. Budale trolaste..