Drekac tviteraski. Zanicujes, posmehujes, podpiras nasilje nad protestniki, nezakonito zapiras ljudi v domove, blatis, podtikas, krades osebne podatke nazakonito, pol pa ko kalimero kazes na opozicijo, da to dela. Ceprav nima ne dostopa ne vzvodov moci. Odhebi v slovensko zgodovino… ...prikaži več kalimero. Ze tako nas bo bolela glava od dolgov. Poglej porocilo umarja ti dolzniski izdek.
Na TV1 sem zasledila zavajajoč volilni oglas SDS, v katerem prikazujejo uspehe vlade. V tej vladi niso člani samo te stranke, so še iz NSi, Konkretno....itd. Lastijo je tuje uspehe. Me prav zanima reakcija drugih koalicijskih strank.
Boj do zadnjega glasu tudi , če prestopijo prag legalnosti in zakonodaje . V nedeljo grem v cerkev in bom snemal pridigo . Ali bodo kršili volilni molk ?
"Janša napovedal, da se bodo za glasove borili do zadnje preštete glasovnice".......
Morda to pomeni razglasitev volitev za neveljavne in podobne noriške butalščine..
Še sreča, da je Ukrajina relativno daleč, sicer "bi trio-adijo" (Janez, Toninček in Hojsika) razglasili izredno st(r)anje...
Tipicna patologijo za bolnika Janso, vse so drugi krivi. Uspelo jim je se malo vec, ja res jim je, prevec in vse to bomo placevali se dolgo. Ranjenja druzba in demokraticne institucije bodo potrebovale precej casa, da se normalizirajo.
Twitopizdek je že med vrsticami najavil, da bodo volitve ukradene in neveljavne, ker bo po včerjašni udeležbi na voliščih popušil 150%. Verjetno bo na dan privlekel, da Vili K. no mogel voliti na 28. voliščih po državi in mu je… ...prikaži več bila s tem kršena ustava? Pa še mrtvi bodo oddali svoj glas za prvoimenovanega pizdeka?
mene ne zanima, da se bo boril do zadnjega glasu, to se vedno.. mene bolj zanima KAKO se bo boril ? mogoče kot donald.. ki še danes ve (ne misli ) da je zmagal na zdnjih volitvah v ZDA.
Drekac tviteraski. Zanicujes, posmehujes, podpiras nasilje nad protestniki, nezakonito zapiras ljudi v domove, blatis, podtikas, krades osebne podatke nazakonito, pol pa ko kalimero kazes na opozicijo, da to dela. Ceprav nima ne dostopa ne vzvodov moci. Odhebi v slovensko zgodovino… ...prikaži več kalimero. Ze tako nas bo bolela glava od dolgov. Poglej porocilo umarja ti dolzniski izdek.
Ne sekiraj se, za kos plesnivega kruha bos se vedno imel
Ti še za tega nimaš!!!
Na TV1 sem zasledila zavajajoč volilni oglas SDS, v katerem prikazujejo uspehe vlade. V tej vladi niso člani samo te stranke, so še iz NSi, Konkretno....itd. Lastijo je tuje uspehe. Me prav zanima reakcija drugih koalicijskih strank.
Druge koalicijske stranke ne obstajajo, to so le podložniki vsemogočnega..
Boj do zadnjega glasu tudi , če prestopijo prag legalnosti in zakonodaje . V nedeljo grem v cerkev in bom snemal pridigo . Ali bodo kršili volilni molk ?
"Janša napovedal, da se bodo za glasove borili do zadnje preštete glasovnice"....... Morda to pomeni razglasitev volitev za neveljavne in podobne noriške butalščine.. Še sreča, da je Ukrajina relativno daleč, sicer "bi trio-adijo" (Janez, Toninček in Hojsika) razglasili izredno st(r)anje...
Tipicna patologijo za bolnika Janso, vse so drugi krivi. Uspelo jim je se malo vec, ja res jim je, prevec in vse to bomo placevali se dolgo. Ranjenja druzba in demokraticne institucije bodo potrebovale precej casa, da se normalizirajo.
Janez je lažni prerok, ki vas vodi na čeri!
Twitopizdek je že med vrsticami najavil, da bodo volitve ukradene in neveljavne, ker bo po včerjašni udeležbi na voliščih popušil 150%. Verjetno bo na dan privlekel, da Vili K. no mogel voliti na 28. voliščih po državi in mu je… ...prikaži več bila s tem kršena ustava? Pa še mrtvi bodo oddali svoj glas za prvoimenovanega pizdeka?
Njemu pomaga samo še metek,pa ne poslan po pošti!!!
Tebe bi morali ovaditi. Živiš v demokraciji, kjer lahko izbiraš med strankami. To pa ne pomeni da lahko groziš.
Le kako se bo boril do zadnjega glasu, saj še iz svoje luknje ne upa brez oboroženega spremstva?
golob iz svojega golobnjaka?
mene ne zanima, da se bo boril do zadnjega glasu, to se vedno.. mene bolj zanima KAKO se bo boril ? mogoče kot donald.. ki še danes ve (ne misli ) da je zmagal na zdnjih volitvah v ZDA.
Janez adijo, idi se ti raje borit na sodišča govedo...
JANŠIZEM JE FAŠIZEM ! ! ! SMRT JANŠIZMU IN FAŠIZMU – SVOBODA NARODU ! ! !
Raje vpij "Smrt komunizmu". Je vsaj malo bolj civilizacijsko.
KOMUNISTIČNI MORILEC VEČ KOT 7000 SLOVENCEV KALIMERO - GO HOME ! ! ! ODSLUŽENI PROSTITUTEK KALIMERO – GO HOME ! ! !
Kaj se dereš, idiot! Nisi v puščavi!
Ko Kalimero ostane brez vlade https://www.youtube.com/watch?v=K2MVnhKd1kU&ab_channel=Danesjenovdan
Boril se bo do zadnjega glasu. Malo me skrbi, da je mogoče našel Šarčevo puško v koruzi. Šarec sicer pravi, da je brez nabojev, tako da...
Janez gre na okope
Vse kar na POP TV komentiraš o Golobovih računih v tujini te skrbno in takoj brišejo.
Kar potolaži se Stanko. Ko komentiram o Janši prav tako!