Slovenija
8806 ogledov

"Janša ne more preboleti poraza na volitvah!"

Komentarjev 68
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Anion6anion 18:05 12.oktober 2022.

Pa kaj ta tip misli da je nezamenljiv ali kaj? Škodi državi ne glede na njen ugled in ne glede na ceno. Samo za butaste referendum bomo dali prek 5 milijonov v zdravstvu pa za otroke z redkimi boleznimi zbiramo zamaške.

• grdi_lepotec 19:09 12.oktober 2022.

A pri butastih referendumih, ki jih vložijo vaši, pa ne damo 5 miljonov?

Anion6anion 19:10 12.oktober 2022.

Kdo pa so moji?

torolino 19:23 12.oktober 2022.

Kreteni so se pa 2 leti drkali po Ljubljani, delali nedovoljene shode, napadali vlado na vseh področjih, še na Triglavu...torej kdo je trpel? 🤮

Anion6anion 19:37 12.oktober 2022.

Torolino , mogoče res, ampak to države ni stalo 5 milijonov

• Gandi123 20:45 12.oktober 2022.

Trotolino, trpeli so vsi normalni Slovenci! Edino 🐑🐑🐑 so uživale pod dr.Kosovarskim!

torolino 20:52 12.oktober 2022.

Res si trpel Gadni, ko si pucal bone bil doma in prejemal plačo...Gadno..🚴‍♂️🦧🚴‍♀️🦧

• Gandi123 20:56 12.oktober 2022.

Trotolino, na vso srečo nisem odvisen od miloščine - podkupnine, ki jo je dajal dr.Kosovarski na račun nas davkoplačevalcev! Mogoče je tebi in tebi podobnim to kaj pomenilo, meni nič!

torolino 21:02 12.oktober 2022.

Gadni, potem te pa itak boli k...., če se kopaš v denarju. Lahko pa, da ti je stari sistem navrgel priložnosti za bogatijo in se ga sedaj tako oklepaš. In kaj ti bo dal tavbi in ostalim Slovencem. Pufe od ...prikaži večd geni, geoplina, pa 5 € penzionistom.🤮

NX11 21:06 12.oktober 2022.

Anion, srce se mi je skoraj razparalo, ko sem prebral tvoj komentar. "bomo dali prek 5 milijonov v zdravstvu pa za otroke z redkimi boleznimi zbiramo zamaške."🤣😂🙃 Pri takih naivnih idiotih me ne čudi več, da je zmagala 'Svoboda'

• Gandi123 21:16 12.oktober 2022.

Trotolino, če nisem odvisen od miloščine dr.Kosovarja, še ne pomeni, da se kopam v denarju. V denarju se kopajo večinoma covid dobičkarji pod mentorstvom tvojega fürerja. Svojim potomcem nebi zapustil pufov, kot jih je tvoj fürer več slovenskim generacijam. Vsekakor ...prikaži večr sem pa raje gadni kot Trotl.🙃

NX11 21:35 12.oktober 2022.

Gandi, si ekonomsko nepismen. Več slovenskim generacijam?🤣 Pa veš, da se je dolg v % bdp celo znižal? Vem, da ne veš kaj to pomeni in ne bom zgubljal časa, da ti razložim.

• Gandi123 21:42 12.oktober 2022.

NX11, pravljice za lahko noč prihrani za sds 🐑🐑🐑!

Anion6anion 10:48 13.oktober 2022.

Nx kot te SDS plačuje za te nebuloze. Sendvič s poli salamo?

NX11 19:30 13.oktober 2022.

Tako kot tebe burek koalicija s šiptarskimi bureki?

Anion6anion 19:48 13.oktober 2022.

Ne mene futrajo z Ana Roš izdelki , zato sem skoz lačen. Bi kak jogurt in sendvič pasal

NX11 20:17 13.oktober 2022.

Jogurt paše z burekom pravita burek koalicija in Pro+. To bi pa že lahko vedel.

Anion6anion 20:23 13.oktober 2022.

Bureka ne jem me preveč na siptarje spominja ki se pišejo jansha

NX11 20:52 13.oktober 2022.

Voliš burekaše, proplus ti je med epidemijo pral možgane, da je treba zamenjat vlado, da bo lahko vsak levak v miru pojedel burek, brez da bi ga kaznovali, zdaj bi pa raje sendvič..🤣

• janči 19:07 12.oktober 2022.

Hja, če se ne more sprijazniti - ne vem, kaj mu potem sploh še ostane pri teh letih, nič in še enkrat nič.

NX11 21:10 12.oktober 2022.

A ti kar tako verjameš na besedo idiotom iz Svobode? Samo zato, ker sta 2 iz nasprotnega tabora tako rekla? Ko ti bo nekdo iz Svobode rekel, da boš bolje živel z več davki in nižjo plačo, boš takoj kupil ...prikaži več kot 24 karatno zlato? Janček, Janček, kje si bil, ko so pamet delili?

• bdd536ec9b3386d2c4ee75e6eca84d4c76c24358 18:22 12.oktober 2022.

On ve, da dokler se slini in dela za gospodarja, bo dobro zanjga ne glede na volitve. Ko bo ta red propadel, bo moral pa bežat.

NX11 21:12 12.oktober 2022.

Res je. Golob dela za Klausa Schwaba in, ko si boste opice tvoje sorte prišle gor, bo že prepozno, Golob bo pa vseeno moral bežati.

• jakec1575 21:02 12.oktober 2022.

Ne pozabite. Za gargamela je to drzavljanska vojna. Ce ni na oblasti pol bi unicil vse. Poraz je bolec. Kljub 50 tisoc vec volivcem so bili samo drugi. Volivce je zagotovila albanska manjsina preko albanskih vladarjev skupnosti. Rastoder, jashari in ...prikaži več drugih. Na spletu je ogromno slik janse, slovenske zastave in omenjenih sefov, kako se rokujejo.

NX11 21:16 12.oktober 2022.

Tebi se pa prikazujejo bele miši. Nekdo, ki je 20% na oblasti je oblasti željen, oni pa, ki so 80% na oblasti in za kratek čas izgubijo oblast, aktivirajo opice tvoje sorte, nvo-je, izvažajo laži v tujini, kolesarijo 105 tednov, ...prikaži več aktvirajo rtv, sta, proplus, celoten fdv, filo, sodstvo, pa niso oblastiželjni?🤣😅😂

• jakec1575 21:20 12.oktober 2022.

Jaz si ne zelim oblasti. Vecina normalnih si je ne. Ampak, da jim vladajo gargamel in vsi poslzsni v nejovem anusu pa pac ne moremo dopustiti.

NX11 21:38 12.oktober 2022.

Torej tisti, ki jim niti 80% vladanja ni dovolj pa so normalni? S tabo na čelu, ki želiš, da bi bili 100%? A ti si že prilezel iz Golibovega anusa?

Mehičanka76 23:28 12.oktober 2022.

Kaj se Janezu ne more povečati doza medikamentov? Ali pa ga sodno spraviti na zaprt oddelek psihiatrije. On resno ogroža Slovenski narod s svojo norostjo.

NX11 20:15 13.oktober 2022.

Prava se oglaša. Iz Polja? In kaj te brigamo Slovenci koza narkomanska? Spizdi v narko mehiko.

• duc1 19:49 12.oktober 2022.

Saj Janezek ni tako hudo kriv,kot so njegovi volilci-butelčki.

NX11 21:17 12.oktober 2022.

Tebi so tudi naredili lobotomijo v prejšnjem sistemu?

pantani 07:41 13.oktober 2022.

NX11,tebi tudi lobotomija ne pomaga!!!

• PaPajapopi 08:16 13.oktober 2022.

Ko Kalimero ostane brez vlade https://www.youtube.com/watch?v=K2MVnhKd1kU&ab_channel=Danesjenovdan

NX11 20:16 13.oktober 2022.

Opica dementna, kolikokrat si že prilepila ta link?

• lojs 18:32 12.oktober 2022.

ko ne bo več janše bo dolgčas ... ali se bo pa našel nekdo? ... brez nasprotnika ni fuzbala ali ostalih športov, ki "razdolgočasijo" ... ne vem , po mojem gre za to

• vzev 18:28 12.oktober 2022.

Mislim, da se stranke, ki so trenutno na vladi ne zavedajo, da ljudje ne želijo levih vlad. Ne želijo migrantov, ne želijo visokih davkov in en želijo podpirati lenuhov. Toda volili so jih izključno zaradi tega, da se znebijo vlade, ...prikaži več ki je bila zadnje dve leti. Res je škoda, da nimamo neke prave desne stranke, ker SDS to vsekakor ni.

• igorgeus 19:51 12.oktober 2022.

ocitno vse te volilce osebno poznas, da ves zakaj so volili kot so volili. za zacetek pa ne govori v mojem imenu. pojma nimas.

NX11 21:25 12.oktober 2022.

Vzev, imamo pravo desno stranko, nsi. Folk pri nas je pa tako zelo neumen, da za zlato kupijo kar prodajata 24kur in RTV. Enostavno ne razumejo, da Svoboda in Mesec prinašata davke, nizke plače, represijo, revščino, migrante itd. Ko volilcem ...prikaži več Svobode to poskušaš po kmečko razložit, gledajo kot telata v nova vrata in rečejo 'to pa že ni res' - iz prve roke

• igorgeus 16:24 13.oktober 2022.

daj razlozi po kmecko v cem svoboda in mesec prinasata represijo in revscino.

• vzev 17:08 13.oktober 2022.

Visoki davki, bodo pa res pomagali proti revščini. Namesto, da bi šli ravno v drugo smer, nizki davki in pa prenehanje financiranje lenuhov in migrantov. Tako, pa so vedno najbolj tepeni delovni ljudje. In eni to podpirate. Prav želite si ...prikaži več da bi čim slabše živeli in da bodo vaši otroci na koncu brez lastne države.

NX11 19:43 13.oktober 2022.

Igorgeus, lahk ti razlagam kot 5 letnemu otroku, pa ne boš razumel. Zamenjaj nick, ker si vse, samo čudovito nisi.

• igorgeus 20:19 13.oktober 2022.

v avstriji se nikol ne bunijo, ko imajo visje davke, pa vsi letijo tja delat. neki pol ne stima tu.

NX11 20:45 13.oktober 2022.

Ne štima v tvoji glavi idiot prekleti. Torej, če imajo v Avstriji višje davke, zakaj potem morajo Slovenci, ki tam delajo, tvoji Svobodi doplačevati več tisoč € dohodine na leto? Kam si hodil/a v šolo? Ali sta tvoja starša zaposlena v javnem sektorju?

• igorgeus 10:38 15.oktober 2022.

ker ne mislim kot ti, sem clan svobode. logicno.

• igorgeus 10:39 15.oktober 2022.

zakleni se nazaj v klet na trstenjakovi.

NX11 11:16 15.oktober 2022.

Kako zagovejen si ti. Ne gre se za to, da ne misliš kot jaz ampak enostavno nimaš prav. Razloži zakaj morajo pri nas doplačevati dohodnino, če bi naj imeli v avstriji višje davke kot trdiš? Pri nas je splošna olajšava ...prikaži več 4.500, v Avstriji 11.000. Leta 2025 bi morala bit 7.500 ampak jo toplovodar zdaj ukinja. Štekaš?

• igorgeus 12:21 15.oktober 2022.

avstrijska povprecna placa bolj obdavcena kot slovenska povprecna placa. poleg tega njihovi delodajalci placujejo visje prispevke na placo kot nasi. zato.

• igorgeus 12:24 15.oktober 2022.

zakaj morajo doplacevati dohodnino? resno? zato ker pri njih je na placo 1000 eur nizja dohodnina kot na naso. in ker zivijo v slo, morajo doplacati. ce bi delali v drzavi, kjer bi placali visjo dohodnino kot velja v slo, bi dobili nazaj.

NX11 14:21 15.oktober 2022.

Ne zato. Vse si pomešal. Mi zaposleni plačujemo najvišje prispevke v EU, v % večji del kot delodajalci. Olajšavo imamo 4.500. V Avstriji je ravno obratno. Delodajalec plačuje več kot delavec. Delavci imajo olajšavo 11.000. Torej, v Avstriji je DELAVEC ...prikaži več manj obdavčen kot pri nas, delodajalec pa bolj. Toliko bolj, da je skupni bruto bruto višji kot pri nas. In zato, ker je delavec pri nas bolj obdavčen oz. ima nižjo olajšavo, mora pri nas doplačati dohodnino. Štekaš?

• igorgeus 19:46 15.oktober 2022.

ne, nas mora doplacat dohodnino, ker je nasa placa 1500 eur bolj obdavcena kot njihova 1500 eur. ce pa gledas njihovo povprecno placo (ki seveda ni 1000 eur, tako kot pri nas), je pa bolj obdavcena kot nasa povprecna. in ...prikaži več tu je seveda jasno, da govorimo o povprecni placi in ne o enakih zneskih. stekas?

NX11 13:22 16.oktober 2022.

Si pač zabit javni uslužbenec. Pri vsaki plači, tudi minimalni ali nadpovprečni mora doplačat dohodnino Svobodi, da lahko vam filajo šupke. Izračunaj si sam. Link do slo in avstrijskega bruto neto kalkulatorja: https://www.optius.com/iskalci/karierna-svetovalnica/kalkulator-za-izracun-bruto-neto-place/ https://bruttonetto.arbeiterkammer.at/

• igorgeus 21:07 19.oktober 2022.

ce si glup, si glup, jaz tu ne morem nic. /over and out

• bljitva 19:24 12.oktober 2022.

men se bl zdi, da folk ne more prebolet Janeza Janše...res ne vem o čem bi mediji pisal, če ne bi bilo Janše?

• rd2dmk2 19:46 12.oktober 2022.

verjemi, da bi se našlo veliko, lepega in pametnega. tako pa se te dni mora pisat o njem.s tabo na čelu. namesto da tukaj meketaš, daj napiši kakšno lepo in spodbudno novico.

• igorgeus 19:50 12.oktober 2022.

komaj cakamo pravzaprav. da se neha pisat o njem.

NX11 21:32 12.oktober 2022.

Idiota nad mano, nikoli se ne bo nehalo pisat o njemu. Na koga pa boste drkali levičarji? In koga boste krivili čez 100, 200 let za svoje svinjarije? In a ni Erika v tarči zadnji 2 leti poudarjala, da morajo ...prikaži več vedno pluvat po vladi (to je seveda praksa samo kadar je jj na oblasti). Vi prekleti idioti pa vedno po jj, da se odvrača pozornost od svinjarij, ki jih počnejo vaši kreteni v vladi.

• rd2dmk2 07:56 13.oktober 2022.

nx11 najprej hvala za kompliment. sem rajš idiot, kot pa to kar si ti. in res neki levičarji semorajo ukvarjat z JJ. volk dlako menja, narave nikoli. zdej se pa samo vprašaj kaj je bit bolje komunist po duši in ...prikaži večn srcu ali komunist po partisjki knjižici in potrebi po oblasti? men verjem NX11 da če bi danes, danes prišli komunisti v slo na oblast. tako kot so bili v jugi, bi senašlo mnogo premnogo zelenih, belih, rumenih, modrih, ki bi iz kleti in omar privleki na plano rdeče spomničke. pa lep dan.

• igorgeus 16:22 13.oktober 2022.

jaz ne drkam na jj. niti malo se mi ne dopade. erika ima prav. vladi se mora gledati pod prste. in ne, to ni praksa samo, ko je na oblasti jj, se spomnim vsaj v casih cerarja in sarca je ...prikaži več bilo enako. ocitno si bravno slep. in kaksne svinjarije pocne sedanja vlada? prosim za konkreten primer, da ne bomo na pamet.

NX11 19:38 13.oktober 2022.

Igoreus, kakeršenkoli argument ti bom dal, da nimaš prav, boš trdil nekaj tretjega. Če se spomniš, da je blo enako, pejt na pregled glave. Mogoče je demenca, ali pa kaj hujšega. Glede zdajšnje vlade pa vidim, da si očitno socialen ...prikaži več problem in komaj čakaš, da delovnim nabijejo davke in dajo tebi. To je samo en primer svinjarije, ki se tebi zdi plemenito dejanje. Zakaj hočeš tuje, namesto da bi zaslužil sam?

• igorgeus 20:22 13.oktober 2022.

po cem sklepas, da sem socialen primer? ker ne nasprotujem davkom? res ful logicno. bodi raje srecen. ce bi solanje in zdravljenje placeval iz svojega zepa, bi placal bistveno vec, kot ti zdaj poberejo z davki. malo poglej kako je ...prikaži več v ameriki. skupaj z birokracijo in drzavnim aparatom.

• igorgeus 20:22 13.oktober 2022.

in seveda, ko je potrebno dati konkreten primer, tema

NX11 20:50 13.oktober 2022.

Si javni uslužbenec=socialni problem. Živiš na moj račun, nesposoben in zabit si do konca. Pa še nepismen povrhu. Prav bi bilo, če bi napisal 'ko je TREBA dati konkreten primer', in ne 'POTREBNO'

• igorgeus 10:37 15.oktober 2022.

ker se ne strinjam s tabo, sem javni usluzbenec. logicno. cestitam za briljantno sklepanje.

• Stane Adamič 19:25 12.oktober 2022.

Povsod, na vseh MSM medijih napadi na Janšo v toku dogotkov, da se minimalizira zbrani podpisi za referendume.

• Jernej65 18:06 12.oktober 2022.

Janša se ne more sprijazniti s porazom na volitvah isto kot tudi ne Putko v Ukrajini. Oba sta obsojena na propad.

Pretnar27 18:24 12.oktober 2022.

Jernejko .. ti boš propadel, ker verjetno imaš že velik vakum v glavi, pa se tega revež niti ne zavedaš. Spodbudno je edino, da nihče ne bo jokal za takim kretenom kot si ti.

• Jernej65 18:31 12.oktober 2022.

Bolje vakum, kot pa slama. Ko ti bo slama zagorela ti ni rešitve. Noben ne bo jokal, vsi bodo samo bežali. Dejstva so dejstva, neglede na moj vakum.

pantani 07:43 13.oktober 2022.

To so samo tvoja dejstva,si kot fjakarski konj,ki ne vidi od svojega nosu naprej!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.