Slovenija
7534 ogledov

Janša objavil fotografijo, na kateri Urška naravnost blesti

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss 03:59 10.februar 2024.

Semenj ničevosti zblojene, degenerirane "elite".. Bo treba spet po vzoru francoske revolucije na trge postavit giljotine, da narod zadiha..

• popokatopetl 22:03 09.februar 2024.

Majke mi, majke mi, majke mi, v penzijo!

• Nevica 06:21 10.februar 2024.

Prav imaš, cela levica je za v penzijo, skoraj 25 let dela samo škodo Sloveniji. Kot mladinka sem verjela v vse kar so nam vbijali v glavo, celo življenje sem bila solidarna, moji starši udarniki....na koncu ima lepo življenje samo ...prikaži več levičarska smetana, ki je v Sloveniji ustvarila izrazito razredno družbo: "mi, bogataši" in ostala raja. V zrelih letih pa ljudje živijo v strahu kaj bo z njimi, imajo nekvalitetno prehrano in so zapuščeni kot psi od cele družbe....Pol levice bi moralo v zapor!

• anica00 00:19 10.februar 2024.

Urška je videti zelo utrujena.

• bobubob 23:08 09.februar 2024.

In ta osebek me je še pred kakšnim letom posiljeval, naj se grem zastrupit ! Praktično je tule uvedel smrt z medicinsko pomočjo. In pričel je pri najšibkejših. Sedaj pa paradira naokrog, kot da se ni nič zgodilo ! Bruh! ...prikaži več! https://www.rtvslo.si/enostavno/slovenija/zacetek-cepljenja-v-sloveniji/547150

• Nevica 06:25 10.februar 2024.

Zakaj se nisi šel, svet bi bil lepši....Sedaj je znanstveno ugotovljeno, da je paracetamol bolj smrten od RNA cepiv. Torej lekadol povzroči več smrti s svojim stranskimi učinki na jetrih!!!! Ko so levičarji namerno hodili brez mask in se preganjali ...prikaži več z bicikli in okuževali uboge ljudi, si pa vriskal od sreče...nekaj tisoč mrtvih imate na vesti! Razni Zlatkoti!!! Levičarski morilci!

jezeran 21:14 09.februar 2024.

Zanimivo Urška v rdeči barvi, vse ostalo so v beli barvi, le kaj se Janši plete po glavi

• Kmodri_ 12:25 10.februar 2024.

Puklasti obožuje rdečo še iz časov, ko se kunil komunistični partiji!

Leon 06:48 10.februar 2024.

Janša ne more pozabiti rdeče obleke in čevljev naše predsednice DZ.

• sam1 21:07 09.februar 2024.

Razen obleke v močno rdečkarski barvi na fotki ne opazim nič bleščečega.....

• ivo5 20:28 09.februar 2024.

Ne vidim nič posebnega, da bi blestela. Je pa vsekakor lepša od Tine G.

• jakec1575 21:58 09.februar 2024.

gargamel vsaj ni prisel s crno kravato, kot una dva sds debila.

Anion6anion 20:35 09.februar 2024.

Janša se je zadnji ples prihranil z drugo pomembno udeleženko in sicer cinchito wurst zmagovalko eurosonga. Tisti z brado oblečen v žensko. Menda sta skupaj odplesala neznano kam ...

• Stane Adamič 23:35 10.februar 2024.

MILIČNIKI, UDBAŠI, OFICIRJI JLA, PRIHAVATIZERJI..... ja ti so na celi črti proti demokratom.

• andrija 05:44 10.februar 2024.

stokrat lepša od umetne tine

• Plavi-mil 19:59 09.februar 2024.

Taubi se bo požrl od foušija, tudi na državno proslavo ni šel narcis ud užaljenosti, ker on ni bil povabljen na Dunaj, šmrk, šmrk, šmrk,......

• anica00 00:21 10.februar 2024.

Kako to, da ni prišla Gabrova? Saj ona je povsod.

• andrija 05:43 10.februar 2024.

zelo lep par

• Grof 22:24 09.februar 2024.

Tanja, rdeča balerinka bo v naslednjem tednu odplesala zadnji ples pred golobnjakom, ladja pa tone, tone, …

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.