Prav imaš, cela levica je za v penzijo, skoraj 25 let dela samo škodo Sloveniji. Kot mladinka sem verjela v vse kar so nam vbijali v glavo, celo življenje sem bila solidarna, moji starši udarniki....na koncu ima lepo življenje samo… ...prikaži več levičarska smetana, ki je v Sloveniji ustvarila izrazito razredno družbo: "mi, bogataši" in ostala raja. V zrelih letih pa ljudje živijo v strahu kaj bo z njimi, imajo nekvalitetno prehrano in so zapuščeni kot psi od cele družbe....Pol levice bi moralo v zapor!
In ta osebek me je še pred kakšnim letom posiljeval, naj se grem zastrupit ! Praktično je tule uvedel smrt z medicinsko pomočjo. In pričel je pri najšibkejših. Sedaj pa paradira naokrog, kot da se ni nič zgodilo ! Bruh!… ...prikaži več!
https://www.rtvslo.si/enostavno/slovenija/zacetek-cepljenja-v-sloveniji/547150
Zakaj se nisi šel, svet bi bil lepši....Sedaj je znanstveno ugotovljeno, da je paracetamol bolj smrten od RNA cepiv. Torej lekadol povzroči več smrti s svojim stranskimi učinki na jetrih!!!! Ko so levičarji namerno hodili brez mask in se preganjali… ...prikaži več z bicikli in okuževali uboge ljudi, si pa vriskal od sreče...nekaj tisoč mrtvih imate na vesti! Razni Zlatkoti!!! Levičarski morilci!
Janša se je zadnji ples prihranil z drugo pomembno udeleženko in sicer cinchito wurst zmagovalko eurosonga. Tisti z brado oblečen v žensko. Menda sta skupaj odplesala neznano kam ...
Semenj ničevosti zblojene, degenerirane "elite".. Bo treba spet po vzoru francoske revolucije na trge postavit giljotine, da narod zadiha..
Jp!
Najprej bi bilo treba taksne bedake kot si ti, zapreti v umobolnico.
Majke mi, majke mi, majke mi, v penzijo!
Prav imaš, cela levica je za v penzijo, skoraj 25 let dela samo škodo Sloveniji. Kot mladinka sem verjela v vse kar so nam vbijali v glavo, celo življenje sem bila solidarna, moji starši udarniki....na koncu ima lepo življenje samo… ...prikaži več levičarska smetana, ki je v Sloveniji ustvarila izrazito razredno družbo: "mi, bogataši" in ostala raja. V zrelih letih pa ljudje živijo v strahu kaj bo z njimi, imajo nekvalitetno prehrano in so zapuščeni kot psi od cele družbe....Pol levice bi moralo v zapor!
Urška je videti zelo utrujena.
In ta osebek me je še pred kakšnim letom posiljeval, naj se grem zastrupit ! Praktično je tule uvedel smrt z medicinsko pomočjo. In pričel je pri najšibkejših. Sedaj pa paradira naokrog, kot da se ni nič zgodilo ! Bruh!… ...prikaži več! https://www.rtvslo.si/enostavno/slovenija/zacetek-cepljenja-v-sloveniji/547150
Zakaj se nisi šel, svet bi bil lepši....Sedaj je znanstveno ugotovljeno, da je paracetamol bolj smrten od RNA cepiv. Torej lekadol povzroči več smrti s svojim stranskimi učinki na jetrih!!!! Ko so levičarji namerno hodili brez mask in se preganjali… ...prikaži več z bicikli in okuževali uboge ljudi, si pa vriskal od sreče...nekaj tisoč mrtvih imate na vesti! Razni Zlatkoti!!! Levičarski morilci!
Zanimivo Urška v rdeči barvi, vse ostalo so v beli barvi, le kaj se Janši plete po glavi
Mogoče bo spet pri rdečih.
Kdaj je pa odšel ?!
Puklasti obožuje rdečo še iz časov, ko se kunil komunistični partiji!
Janša ne more pozabiti rdeče obleke in čevljev naše predsednice DZ.
Razen obleke v močno rdečkarski barvi na fotki ne opazim nič bleščečega.....
Ne vidim nič posebnega, da bi blestela. Je pa vsekakor lepša od Tine G.
gargamel vsaj ni prisel s crno kravato, kot una dva sds debila.
Janša se je zadnji ples prihranil z drugo pomembno udeleženko in sicer cinchito wurst zmagovalko eurosonga. Tisti z brado oblečen v žensko. Menda sta skupaj odplesala neznano kam ...
MILIČNIKI, UDBAŠI, OFICIRJI JLA, PRIHAVATIZERJI..... ja ti so na celi črti proti demokratom.
stokrat lepša od umetne tine
Taubi se bo požrl od foušija, tudi na državno proslavo ni šel narcis ud užaljenosti, ker on ni bil povabljen na Dunaj, šmrk, šmrk, šmrk,......
Kako to, da ni prišla Gabrova? Saj ona je povsod.
zelo lep par
Tanja, rdeča balerinka bo v naslednjem tednu odplesala zadnji ples pred golobnjakom, ladja pa tone, tone, …