Slovenija
16 ogledov

Janša: Vlada se nič ne čudi

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • millenium 21:24 04.avgust 2012.

    ...se strinjam!

  • wester62 08:06 05.avgust 2012.

    ne bo držalo. janša je tisti ki največ ima ideoloških problemov. samo ko je on na oblasti se grejo ideološke vojne drugače pa ne. sicer pa janša je imel v svojem mandatu 4,5 procentno gospodarsko rast ko je nastopil in ...prikaži več ko je šel je bilo še samo 2 procenta a od tega delavci in reveži niso imeli nič,le tajkuni. in kdo je pol največ zaj...?

  • Mr.Bean 19:58 05.avgust 2012.

    kako nič naredil? sej se pridno še naprej čudi sprejetja znižane bonitetne ocene Sloveniji s strani Moody'sa.....

  • dragec 12:32 06.avgust 2012.

    Tudi jaz se nič ne čudim. Bog nam pomagaj!!!

  • vidralas 21:20 04.avgust 2012.

    ,,zic" Si se vprašal kdaj,kako je kaj s tvojim zdravjem?Kako je lahko nekdo tako bedast,da ne razume intrig in spletk udbaške mafije,ki enaindvajset let ni počela drugega kot ideološki boj, ter napade na Janšo.Da pa nekdo za sranje v katerem ...prikaži več smo,dolži to vlado,je pa višek barabinstva.Spomni se lanskih pozivov opozicije in Janše,da je skrajni čas,da se začnejo stvari reševati.Edini odziv leve politike,levih sindikatov,leve civilne družbe,levih ekonomistov,ter seveda večino medijev je bil norčevanje,žaljenje,ter branjenje titoizma in rdeče zvezde.Resnično ste s to svojo pizdarijo šli predaleč.Umirite se,dokler je še čas,da ne boste Slovenijo popolnoma uničili.

  • vest 19:54 06.avgust 2012.

    Lansko leto je opozicija z referendumi zminirala delo tedanje vlade. Če bi samo eden od izsiljenih referendumov padel, bi verjetno ne bili v tako nezavidljivem položaju. Končni rezultat so bile predčasne volitve, ki so na novo uredile politični zemljevid. Vlada ...prikaži več bi se morala začeti obnašati kot vlada in ne več kot opozicija. Namesto, da bi se začela ukvarjati z ustvarjanjem večjegaBDP se je lotila nepotrebne delitve naroda na naše in druge. Vlada je tista, ki kroji pogoje za gospodarski napredek (z sprejeto zakonodajo) in s tem tujini tudi kaže kakšni so tudi obeti za vračilo v teh trenutkih sposojenega denarja. Zaradi tako sposobne vlade (ki si jo mogoče tudi zaslužimo) imamo tudi tako obrestno mero na izdane obveznice s katerimi si sposodimo dena.

  • zic 18:25 04.avgust 2012.

    Dragi Janez Janša, naredi nam uslugo in se spelji iz samoustoličenega stola oz. vodstva...vidiš, da nisi nič naredil, bonitete dol, torej znižanje plač in pokojnin nima učinka, ima pa učinek, da si nas porinil v bedo in revščino!!!

  • vidralas 08:43 05.avgust 2012.

    Razmišljaj ter spremljal dogajanja s svojo glavo,ne pa verjeti neumnostim,ki jih trosi Janković s svojimi prestopnicami,ter Lukšič s svojimi malikovalci titoizma.Ne razumem,kako ravno vi ne razumete,če ste pa baje volivci teh dveh strank sami intelektualci.Pobrskaj malo po komentarjih,pa ti bo ...prikaži več jasno kakšen intelektualni naboj prihaja od levakov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.