Slovenija
23814 ogledov

Znano, kakšno odškodnino je dobil Janša, čeprav sodišče sodbo skriva

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Pajk 09:26 11.november 2025.

Ljubljančan R.Đ. za 425 dni= 29 jurjev.Javni tožilec leta 2007 za 28 dni= 90 jurjev.Kdo je zdaj tu nor!?

ADImavasrad 08:24 11.november 2025.

Krivosodje

• Toma 10:56 11.november 2025.

Zvitosodje ;-)

• Ender3 13:21 11.november 2025.

Ja @toma pravosodje, ki ga svizec Janez zavije v celofan..

torolino 15:05 11.november 2025.

Stari, nehaj s temi otroškimi forami Čokolino popapcaj pa v posteljo...čè se že tako deklariraš.e3

• Plavi-mil 11:49 11.november 2025.

Hudo, hudo,..., ni hudo, ko opankarju opišejo miljone, ko pujsa pepa dobi 70 tisoč samo zato, ker ni bila potrjena za dir. , ni hudo ko Rop dobi odškodnino 100 tidoč za đžabe, itd. itd., ...hudo je samo takrat, ko ...prikaži več ko desni dobijo odškodnino, DVOLIČNEŽI

• Ender3 13:13 11.november 2025.

Zanimivo kako janšisti po receptu velečastnega dosmrtnega voditelja vedno najdete primerjavo. Zoki, Rop ipd se v ničemer ne morejo primerjati z Jajošem..Bomo počakali, da se razkrijejo njegove rabote še pred afero Patria. Trgovina z orožjem je najbolj umazano početje kar ...prikaži več lahko bremeni politika..

• Soljatar 12:09 11.november 2025.

to ni nič...če bi bila to normalna pravna država, bi dobil vsaj 1 miljon ojrov...v Ameriki bi pa za takšno zadevo dobil vsaj 50 miljonov dolarjev odškodnine...

• Ender3 13:06 11.november 2025.

Torej samo nenormalna država dopušča, da pravnomočni obsojenec sedi v DZ in istočasno toži toisto za skoraj miljonsko odškodnino..V času prestajanja kazni pa je nemoteno hodil sedet v parlament..Vsa afera pa je namenona zastarala.

• Kondor 10:07 11.november 2025.

Škoda, ker nimamo Avstrijskih sodnikov. Tam je bil Riedl obsojen v zadevi Patria.

• Puklastimiha 10:37 11.november 2025.

Za prejeto neznano vsoto, na neznanem mestu, ob neznanem caso ??? Tepec !

Pajk 11:32 11.november 2025.

Je bil,res je.Samo tam je drugačna zgodba.

• Plavi-mil 11:51 11.november 2025.

Ja pa bi teflonski Karel odgovarjal, imaš prav, itak je vse on podpisal.

• Ender3 13:19 11.november 2025.

Plavi... sedaj boste še teflonskega Kahrla obtožili..Znano je, da se v Janševi vladi ničesar ne zgodi brez njegovega soglasja. Tako, da je katerikoli podpis ministrov pod njegovo hipoteko..

• Janez11 15:05 11.november 2025.

Ja , ker je denar pristal v Patria 2 , ta afera je bila bolj skrita , pobral pa je slikar Cekuta in šel tudi sedet za štiri leta. Mislim, da je umrl in z njim tudi zadeva Patria 2. ...prikaži več2. Tu pa je govora o Patria 1 , podpisal pogodbo je minister Janševe vlade KArl Erjavec , ki je potem bil celo minister v novi levičarski vladi., Janšo so strpal v zapor, prekinili pogodbo , sedaj kupuje Golob iste oklepnike za 4 dražje brez razpisa in vse tiho je.

• Kmodri_ 17:19 11.november 2025.

Jansho je treba deportirati na Kosovo!

• Plavi-mil 09:19 12.november 2025.

Endrek3 eni si pač zapomnimo in napišemo, tako kot je resnično bilo, ne pa ti , ko prirejaš in se delaš dementnega, veš če že komentiraš moraš brati levo , desno in tudi vmes, če ne si pa tak kot ...prikaži več ti , komunistični opranoglavec, kateri trobi eno in isto.

Leon 08:40 11.november 2025.

KRIVOSODJE nadaljuje svoj pohod . Namesto vladavine prava imamo diktaturo pravnikov Glede sprejema Šutarjevega zakona že sedaj ustavni sodniki grozijo z spremembami .....

• samantha0 09:51 11.november 2025.

No tukaj je pa roka roko umije in neumnost sodnikov, ki nimajo stika z realnim življenjem. Janša skoz rovari kjer je denar in njegova stranka toliko pljuva po vsem a za vsako afero stojijo njegovi strumni vojaki, ki se drogirajo, ...prikaži več kradejo in lažejo ampak važno da se iz cerkvenih prižnic sliši kako vsi mi, ki ne krademo, lažemo in se ne drogiramo delamo narobe. Cerkev in cerkvene ustanove začnite pometati pred svojim pragom potem pa nam očitajte tisto kar smo zares naredili narobe.

• atamama 12:36 11.november 2025.

In ko je dr.Bučar povedal...''eni so v demokraciji bolj in eni manj enaki pred zakonom''.... ''in če bi ljudem povedali, da demokracija prinaša neenakost in razlikovanje, ljudje ne bi bili za na plebiscitu''.... Tako je bila nategnjena generacija volivcev leta ...prikaži več 1990..... in posledično jih nategujejo še danes.

• Plavi-mil 13:43 11.november 2025.

Bučar je kriv, ker ni dovolil lustracije, pa bi danes imeli mir pred komunusti.

• atamama 11:47 13.november 2025.

Plavi, težko.... Kaj bi mi brez SD in SDS, ki združujejo bivše komuniste..... z roko v roki vse ''rabote''.... Litijska..itd

• Ales123 11:26 11.november 2025.

Morali bi imeti Iransko sodišče in bi bila zadeva zdavnaj rešena.

• Plavi-mil 11:50 11.november 2025.

Oprana miljarda s strani levičarjev ,pozabil, imaš spomin zlate ribice ?

• Ender3 12:58 11.november 2025.

Plavi tebi so oprali možgane pa druge kličeš po spominu..To je značilnost janšistov..

• Pierre 11:48 11.november 2025.

Ogabno do amena je da pri nas lopove nagradimo z odškodnino!

Garancija 10:04 11.november 2025.

Drugi Čile

Leon 11:10 11.november 2025.

Kdo preverja premoženje sodnikov in njihovih družin ? SODNIKI.

• Kmodri_ 17:17 11.november 2025.

Jaz bi mu dosodil 9 EUR in 9 udarcev z bičem...

• sofia070177 14:34 11.november 2025.

Za vse vaše finančne potrebe ali finančne težave se obrnite na to odlično STEFKA in popolnoma boste zadovoljni. Ta ženska mi je pravkar pomagala z majhno vsoto 18.000 evrov in to je zame več kot dovolj.Bogu se zelo zahvaljujem, ker ...prikaži več me je postavil na mojo pot.Ona je ženska s srcem, zahvaljujoč tej čudoviti ženski sem lahko dvignil svoj življenjski standard in svoj dolg.Če potrebujete majhno posojilo, kuraltvidamarstefka@gmail.com Upoštevajte to:Če niste iz Slovenije, prosim vzdrži se Hvala

• Facja 15:44 11.november 2025.

a je ta qurac še živ? sem mislil, da je le crknu, pa še ni. škoda.

• Plavi-mil 16:13 11.november 2025.

Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

• Facja 16:54 11.november 2025.

Kdo je kopal jamo? A ja ti, zato si tako globoko v kleti Trstenjakove! Samo povedal sem, da sem mislil, da je že poginil, pa noče in noče...saj bo, upam, da čimprej. Potem bo Slovenija zadihala s polnimi pljuči.

• Puklastimiha 10:38 11.november 2025.

Levuharji, JJ vas ima rad !

• Ender3 13:01 11.november 2025.

Jebe se jim za Janšo. Z takšnim kriminalcem nimaš kaj početi, četudi ima lastno stranko..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.