Slovenija
25783 ogledov

Javila sem, da je to prevara, pa so goljufom vseeno nakazali denar

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • munja 08:39 10.november 2024.

Ne razumem ljudi, da sprejmejo in plačajo paket, ki ga niso naročili!!!

NickMason 10:23 10.november 2024.

Če veliko nakupuješ oz. vsi doma in pride takole potem.

• bandit 10:39 10.november 2024.

Pa nehajte nasedat na te bedarije, streznite se že enkrat. Če sem naročil pogledam kaj je v paketu če nisem naročil naj ga ima GLS ali kdor drugi ki mi ga je poslal.

• munja 12:44 10.november 2024.

nick se strinjam, ampak je prej treba preverit ali je in od koga je, ker je preveč prevar in še več jih bo in ljudi še ni izučilo.

• ico8 14:18 10.november 2024.

Pa dobro, a je mogoce, da se nihce ni slisal za PayPal!???

• Idioti 16:15 10.november 2024.

Na računu imam preveč denarja , da bi talal št. računa po svetu ! Ne naročujte nikoli več kot 1 paket in ko dobite njega , naročite drugega, ker z več naročenimi ,nikoli ne veš kaj je prišlo in kako ...prikaži večko mora paket zgledati , da ga prevzameš ali ne !!

• andrija 06:52 10.november 2024.

žal vsi starejši nimajo interneta,ki bi jih poučil o teh prevarah,zato prosim mladina razložite jim - če niso naročili nobenega paketa, naj najprej gls vprašajo če je paket plačan in če ni ga naj pošljejo nazaj.

• tlacan 09:47 10.november 2024.

Malo je potrebno paziti, kje kupujemo. Naročeno plačam pred pošiljanjem. Če ni možnosti plačila preko spleta, prosim predračun z vključenimi stroški pošiljanja in tako nakažem denar. Pošiljke ni možno pregledati pred plačilom zato je plačilo po povzetju nesmiselno. Pošiljk z ...prikaži več odkupom v naši družini ne sprejemamo.

NickMason 10:25 10.november 2024.

Dobro deluješ in pomembno je da imaš pod kontrolo in ne da se zanašaš zgolj na poštenje drugih.

• Ender3 11:10 10.november 2024.

tlacan 👍 pravilno postopaš !!!

• Idioti 16:11 10.november 2024.

To ti misliš ! Če naročiš stvar , ki je težka ali ozka ali dolga , boš lahko sam pred plačilom poštarju videl ali si dobil naročeno ali ne ! Zato je plačevanje direkt brezsmiselno , kajti prevarant lahko sploh ...prikaži večoh ne pošlje ali pa ti da v paket cegu ! Jaz nikoli ne plačam vnaprej , sem pa zadnji dve pošiljki odklonil . Velka baterija v premajhnem paketu in dalnogled v prekratki škatli !

• munja 12:45 10.november 2024.

Previdnost in še enkrat previdnost!!!!! Goljufov je vedno več!!!

Garancija 10:31 10.november 2024.

Kaj je en folk smotan,sprejmejo tudi če ne naročijo.Sem pa popušil na netu,so bile na sliki lepe majice BOSS,dobil pa tri majice za 2 evra,pa če ne moreš spremljati dobavitelja raje ne naročat,sploh pa ne konfekcije

metod7 09:18 10.november 2024.

Ker imamo tako bedasto zakonodajo je Slovenija postala cvetoče polje za goljufe in prevare. Človeku se porodi sum, da pravzaprav vsi sodelujejo. Meni so popalili 3k€ recimo. Živelo ribarjenje v kalnem...

karjola 07:56 10.november 2024.

Sladoledar bo s prodajo vseh svojih stvari zaslužil dovolj da bo plačal globo sodišču in plačal izobraževanje starejših

• SlavkoKrizman 08:04 10.november 2024.

In kaj ima tvjo komentar skupnega s člankom? plačanec...

• Ender3 11:07 10.november 2024.

Slavko, kaj nisi sposoben dešifrirati vsebine komentarja. ?

• Plavi-mil 11:29 11.november 2024.

Res si kreten, ti še ponoči sanjaš o njem.

mahatma2 11:07 11.november 2024.

Na netu kupim bolj ali manj poceni stvari , pri katerih ni veliko škode ,če gre kaj narobe,Najdražja zadeva , ki sem jo kupil na netu je bila v vrednosti 350€ , sem pa bil v stiku s prodajalcem skoraj ...prikaži večj 3 tedne , da sem se res prepričal , da je vse skupaj zaupanja vredno. dobil sem točno to kar sem si zamislil in zadeva odlično deluje. So mi pa že marsikaj poizkusili uturit , pa zaenkrat še nikomur ni uspelo in upam , da bo tudi v bodoče tako.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.