dejansko je tole mal čudno, potniki, ki objavljajo svoja doživetja pišejo, da je cena prenočišča v ljubljani draga kot žafran. in potem ko se kdo spomni da bi bilo dobro mal zasluška dat državi pa vsi v jok in na… ...prikaži več ulico prosit vbogajme. dejansko je pohlep ostal prevelik. ljudje so šli v nakupe nepremičnin z idejo da bodo v trenutku obogateli. in ko se to ne dogaja pa cene navit . ja žal so tud bmw-ji in audi se vmes podražil injara gospoda ne more vsake pol leta zamenjat kolekcije.
Mene pa veseli , da imamo mlade , ki opozarjajo vse nas na nekaj , na kar v tempu življenja sploh ne pomislimo , pa ni važno a jo financira ZDA al pa naša Vlada ! Izpostavila je problem ,… ...prikaži več ki dela krivico ljudem .
Debeli zamaščeni ljudje bi murali plačevati višji NUSZ ker bolj onesnažujejo naravo! Ta zamaščenka ni ravno suhec, poleg tega koristi namesti hotelske namestitve povsod, samo da ni doma!
Vse to je zgolj krpanje luknje z luknjasto zaplato. Volilci so tisti, ki bi morali izsušiti to naše močvirje, pa bi se ves ta živelj kolektivno razogljičil. Izsušiti z množičnim kolesarjenjem za decentralizacijo države. Na volitvah pa obkrožit tistega, ki… ...prikaži več se bo z garancijo zavezal k odstopu, če ne bo takoj pričel z delovanjem v tej smeri. Seveda vse obstoječe parlamentarne stranke odpadejo, saj so se že 'negativno izkazale'.
Pa bo takoj vsega dovolj in še preveč. Slovenija ni samo Ljubljana!
Kolkrat sem jaz tebi že povedal , da bomo o LJ odločali samo Ljubljančani ! Ti se pa brigi za svojo vas in svojega župana ! Marš ! In ne mešaj Ljubljane s Slovenijo . Dobra volja Župana je bila… ...prikaži več , da na grad doda še SLO zastavo , sam to ne pomeni , da se lahko cela SLO sedaj vtika v LJ !
Kje je bila ona 91 leta?
Se pravi, pozivajo k dvigu davka ;) Na čisto pitno vodo pa pozabile...
dejansko je tole mal čudno, potniki, ki objavljajo svoja doživetja pišejo, da je cena prenočišča v ljubljani draga kot žafran. in potem ko se kdo spomni da bi bilo dobro mal zasluška dat državi pa vsi v jok in na… ...prikaži več ulico prosit vbogajme. dejansko je pohlep ostal prevelik. ljudje so šli v nakupe nepremičnin z idejo da bodo v trenutku obogateli. in ko se to ne dogaja pa cene navit . ja žal so tud bmw-ji in audi se vmes podražil injara gospoda ne more vsake pol leta zamenjat kolekcije.
Kruli, kruli, parazitka!
Mene pa veseli , da imamo mlade , ki opozarjajo vse nas na nekaj , na kar v tempu življenja sploh ne pomislimo , pa ni važno a jo financira ZDA al pa naša Vlada ! Izpostavila je problem ,… ...prikaži več ki dela krivico ljudem .
Debeli zamaščeni ljudje bi murali plačevati višji NUSZ ker bolj onesnažujejo naravo! Ta zamaščenka ni ravno suhec, poleg tega koristi namesti hotelske namestitve povsod, samo da ni doma!
Res je , da bi moral biti davek na turistilni najem še enkrat večji kot davek na podnajemnike !
Olala, kaj niso šle v Bruselj denar nabirat?
Fajtamo se fajtamo....a brez uspeha!
Piše , ob enem pa vandalizira kulturno dediščino, toliko o strpnosti njenega 8.marca, na bruhanje mi gre.
Vse to je zgolj krpanje luknje z luknjasto zaplato. Volilci so tisti, ki bi morali izsušiti to naše močvirje, pa bi se ves ta živelj kolektivno razogljičil. Izsušiti z množičnim kolesarjenjem za decentralizacijo države. Na volitvah pa obkrožit tistega, ki… ...prikaži več se bo z garancijo zavezal k odstopu, če ne bo takoj pričel z delovanjem v tej smeri. Seveda vse obstoječe parlamentarne stranke odpadejo, saj so se že 'negativno izkazale'. Pa bo takoj vsega dovolj in še preveč. Slovenija ni samo Ljubljana!
Kolkrat sem jaz tebi že povedal , da bomo o LJ odločali samo Ljubljančani ! Ti se pa brigi za svojo vas in svojega župana ! Marš ! In ne mešaj Ljubljane s Slovenijo . Dobra volja Župana je bila… ...prikaži več , da na grad doda še SLO zastavo , sam to ne pomeni , da se lahko cela SLO sedaj vtika v LJ !
Idiot, res si uporabni idiot, še kaj plešeš?
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲