Slovenija
1817 ogledov

Javno pismo: K temu Inštitut 8. marec poziva župana Jankovića

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 16:59 10.marec 2025.

Kje je bila ona 91 leta?

• popokatopetl 17:12 10.marec 2025.

Se pravi, pozivajo k dvigu davka ;) Na čisto pitno vodo pa pozabile...

• rd2dmk2 17:31 10.marec 2025.

dejansko je tole mal čudno, potniki, ki objavljajo svoja doživetja pišejo, da je cena prenočišča v ljubljani draga kot žafran. in potem ko se kdo spomni da bi bilo dobro mal zasluška dat državi pa vsi v jok in na ...prikaži več ulico prosit vbogajme. dejansko je pohlep ostal prevelik. ljudje so šli v nakupe nepremičnin z idejo da bodo v trenutku obogateli. in ko se to ne dogaja pa cene navit . ja žal so tud bmw-ji in audi se vmes podražil injara gospoda ne more vsake pol leta zamenjat kolekcije.

• Vespucci 19:30 10.marec 2025.

Kruli, kruli, parazitka!

• Idioti 23:29 10.marec 2025.

Mene pa veseli , da imamo mlade , ki opozarjajo vse nas na nekaj , na kar v tempu življenja sploh ne pomislimo , pa ni važno a jo financira ZDA al pa naša Vlada ! Izpostavila je problem , ...prikaži več ki dela krivico ljudem .

• Naklonsky 08:49 11.marec 2025.

Debeli zamaščeni ljudje bi murali plačevati višji NUSZ ker bolj onesnažujejo naravo! Ta zamaščenka ni ravno suhec, poleg tega koristi namesti hotelske namestitve povsod, samo da ni doma!

• Idioti 23:22 10.marec 2025.

Res je , da bi moral biti davek na turistilni najem še enkrat večji kot davek na podnajemnike !

• atamama 20:59 10.marec 2025.

Olala, kaj niso šle v Bruselj denar nabirat?

• irena213 19:06 10.marec 2025.

Fajtamo se fajtamo....a brez uspeha!

• Plavi-mil 12:50 11.marec 2025.

Piše , ob enem pa vandalizira kulturno dediščino, toliko o strpnosti njenega 8.marca, na bruhanje mi gre.

• bobubob 16:21 10.marec 2025.

Vse to je zgolj krpanje luknje z luknjasto zaplato. Volilci so tisti, ki bi morali izsušiti to naše močvirje, pa bi se ves ta živelj kolektivno razogljičil. Izsušiti z množičnim kolesarjenjem za decentralizacijo države. Na volitvah pa obkrožit tistega, ki ...prikaži več se bo z garancijo zavezal k odstopu, če ne bo takoj pričel z delovanjem v tej smeri. Seveda vse obstoječe parlamentarne stranke odpadejo, saj so se že 'negativno izkazale'. Pa bo takoj vsega dovolj in še preveč. Slovenija ni samo Ljubljana!

• Idioti 23:26 10.marec 2025.

Kolkrat sem jaz tebi že povedal , da bomo o LJ odločali samo Ljubljančani ! Ti se pa brigi za svojo vas in svojega župana ! Marš ! In ne mešaj Ljubljane s Slovenijo . Dobra volja Župana je bila ...prikaži več , da na grad doda še SLO zastavo , sam to ne pomeni , da se lahko cela SLO sedaj vtika v LJ !

• Plavi-mil 12:52 11.marec 2025.

Idiot, res si uporabni idiot, še kaj plešeš?

• Albaue_6901 20:48 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.